کلوپ دوستان - هر روز متفاوت تر از همیشه: تالار گفتگو

تالارها :: مشاهده موضوع - آيا روابط عاطفي حقيقي هستند
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست تالارها » بحث و گفتگوی آزاد

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
آيا روابط عاطفي حقيقي هستند
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
Ali_B
مدیر فنی سایت
مدیر فنی سایت

عضو شده در: 1 تیر 1385

امتياز: 1684

پست تاریخ: جمعه 26 تیر 1388 - 23:00    عنوان:  آيا روابط عاطفي حقيقي هستند پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

امشب با دوستي صحبت مي كردم كه موضوع ارتباطات عاطفي شد.

اين دوستمون معتقد بود كه روابط عاطفي پوچ هستند دليلي هم كه آورد اين بود: (توي زندگي احتياجي به كسي داريم كه ما رو از اين يكنواختي و بد اخلاقي نجات بده براي همين به همديگه علاقمند ميشيم. اين علاقه ها از روي نياز هست پس اين يه حس پوچه )

موضوع جالبي براي گذاشتن توي تالار و بحث در موردش پيداكرده بودم ازش خواستم اين موضوع رو خودش توي تالار بزاره كه قبول نكرد به هر حال خودم اين بحث رو شروع مي كنم

آيا واقعا علاقمندي بين دخترها و پسرها حقيقيه و آيا اين روابط عاطفي بعد از بهم رسيدن ها هم ادامه خواهد داشت و در طول زمان دستخوش چه تغييراتي خواهد شد
چيكار بايد كنيم كه اسير احساسات زودگذر نشيم و آيا بايد به روابط و حس هاي عاطفي اعتماد كرد و يا بايد به همه مسائل در اين زمينه بي توجه بود و اون رو فقط يك بازي دونست !

بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
تشکرها از این تاپیک
Ali_B از این تاپیک تشکر میکنم 
Kabootar
مدیر بخش طنز و سرگرمی
مدیر بخش طنز و سرگرمی

عضو شده در: 21 فروردین 1388
blank.gif

امتياز: 4603

پست تاریخ: شنبه 27 تیر 1388 - 06:03    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

روابط عاطفی ای که از روی نیاز باشه معمولا بر اساس توهمات و خواستهای نامعقول و عدم خواست شناخت واقعی شکل میگیره که ای دسته از روابط معمولا ذهنی و مجازی هستند.
مقل اینکه من نیاز دارم کسی من رو از تنهایی نجات بده.
من نیاز دارم کسی من رو از یکنواختی تجات بده.
من نیاز دارم کسی به زندگی ی من هیجان بده.
من نیاز دارم کسی من رو از بدبختیهای زندگیم نجات بده.

پس با اولین و کوچکترین احساسی سریع جذب میشیم و این درک حقیقت رو تقریبا غیر ممکن میکنه.و شناخت واقعی رو بسیار سخت.
و اخرش هم یک نوع سرخوردگی و شکست به همراه میاره.

من کسی رو دوست دارم چون..
زیبا هست..
خوش صحبت هست..
شیطون هست..
تحصیلکرده هست..
پولدار هست..
این معیار ها هم چون بر اساس ظاهر شکل میگیره بعد از مدتی رنگ میبازه و باز ما رو به سرخوردگی دچار میکنه.چون انسانیت و اخلاق و رفتار و شخصیت ماورای این معیار ها هست.

کسی رو دوست داریم چون زندگیمون خالی هست------------غلط

ولی اگر کسی رو بشناسیم و با اون معاشرت داشته باشیم و با چشم عقل بد و خوبش رو ببینیم .و بعد علاقمند شویم ممکنه نتیجه ی خوب بده.

وقتی دنبال عشق بگردیم چیزی جز سرخوردگی عاید نمیشه.
باید عشق بدنبال ما بیاد.

وقتی قلبمون رو میگیریم تا کسی بیاد و پرش کنه..چیزی جز سرخوردگی همراه نداره.
و اینکه اول باید معیارهای اصیل رو شناخت و بر اساس اونها دوست داشت.
هرگز بر این فکر که من اون رو عوض میکنم پیش نریم.گه جز سرخوردگی و افسوس چیزی نداره..

شکی توش نیست که انسان نیاز به دوست داشتن و دوست داشته شدن داره اما همینطور که در مورد رشته های تحصیلی گزینش میکنیم و با سنجش و عقل نصمیم میگیریم یا مسائل دیگه در این مورد حساس هم باید گزینشی عمل کرد و بشدت حساس بود.
چون با شکل گیری ی روابط عاطفی وابستگی پیش میاد و اگر این روابط بر پایه احساس باشه وابستگی بعد از اون خیلی خطر ساز میشه.بطوریکه گاهی طرف شخصیت خودش رو از یاد میبره و هرگونه ظلمی رو از طرف مقابلش تحمل میکنه.
و..

این مطلب آخرین بار توسط Kabootar در شنبه 27 تیر 1388 - 06:38 ، و در مجموع 1 بار ویرایش شده است.
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
Kabootar
مدیر بخش طنز و سرگرمی
مدیر بخش طنز و سرگرمی

blank.gif

پست تاریخ: شنبه 27 تیر 1388 - 06:17    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چه خوبه اگر دوستانی که تجربه ای در این رمینه دارن بیان و از تجربیاتشون برای ما بگن ..از اینکه روابطشون چی بود و به کجا منجر شد و البته دوستانی که تجربه ی روابط عاطفی ی اینترنتی دارن هم از کم و کیف این رابطه بگن. Smile
بازگشت به بالای صفحه
Kabootar
مدیر بخش طنز و سرگرمی
مدیر بخش طنز و سرگرمی

blank.gif

پست تاریخ: شنبه 27 تیر 1388 - 06:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

و اینکه باز من فکر میکنم وفتی یک مرد به خانمی گفت دوستت دارم نباید زیاد جدیش گرفت چون ممکنه خیلی زود تغییر عقیده بده.نباید زیاد باورش کرد و باید اون آدم رو امتحان کرد.و کامل شناخت.چون نظر من این هست که مردها احساساتشون بسیار بیثبات هست و در نوسان.
آقایون معمولا بدون فکر این جمله رو به زبون میارن و در برابر احساس لحظه ای این حرف رو میزنند و بعد که فکر میکنند نظرشون عوض میشه.سردرگم میشن و..یا زود سرد میشن و از احساس اولیه چیزی نمیمونه.من فکر میکنم خانومها وقتی میگن دوستت دارم خیلی بیشتر پاش وا میسن تاا آقایون.آقایون بیشتر فکر میکنند خیلی راحت میشه به کسی امروز گفت دوستت دارم و فردا جای دیگر بود!و این رو حق مسلم خودشون میدونن واز این غافلن که این جمله چه تعهداتی رو با خودش همراه میاره. آقایون بیشتر با کلمات بازی میکنن و معمولا احساسات آنی رو به زبون میارنو واقعا نباید حرفهاشون رو جدی گرفت مگر وقتی که در عمل ثابت کنن..خلاصه اینکه هیچ خانومی نباید رو حرفهای عاشقانه و غیرتی ی یک مرد سرمایه گزاری کنه.حتی در مورد با وجدانترین اونها..
بازگشت به بالای صفحه
Ali_B
مدیر فنی سایت
مدیر فنی سایت

پست تاریخ: شنبه 27 تیر 1388 - 21:59    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

كبوتر نظر من با نظر شما متفاوته با اينكه خيلي از مسائلي رو كه گفتي بخصوص عدم شناخت واقعي از خواسته هاي عاطفي و معقول رو قبول دارم ولي بنظرم ما در هر حال به روابط عاطفي نياز داريم و اين روابط يك وضع كنترل نشده از ارتباطات آينده دو نفر رو تشكبل مي ده كه در طول زمان با اينكه از حرارت اين ارتباط كم ميشه ولي بتدريج در مسير اصلي خودش قرار ميگيره يعني همين ارتباطات عاطفي منجر به ايجاد روابط اخلاقي بعدي خواهد شد. حتي بعضي اوقات فكر مي كنم كه اگر بخشي از همين نيازهاي عاطفي در وجود ما انسانها نبود شايد هيچگاه انسان به فكر تشكيل خانواده و يا اختيار كردن زوج نمي افتاد.

و در مورد موضوع بعدي كه اشاره كردي فكر كنم اغلب دوستان موضوع ازدواج و جدا شدن من رو اطلاع داشته باشند ودوران سختي رو كه در زندگي مشتركم پشت سر گذاشتم . يك مشكل هميشه وجود داره كه ما آقايون اغلب انگشت اشاره مون در مورد مسائل پيش اومده بسوي خانوم هاست و خانوم ها هم انگشتون توي چشم آقايون.
كبوتر باور كن خيلي از همين خانوم ها بي احساس خيلي بي عاطفه خيلي دغلباز خيلي دهن بين خودخواه دروغگو دو رو بي معرفت و و و هستند و مي دونم كه خيلي از خانوم ها هم برعكس اين صفاتي كه گفتم هستند و ميشه اونا رو نمونه عالي از اخلاقيات دونست (اين جمله رو به اجبار بخاطر مصالح كلوپ نوشتم ) در كل حرف من اينه كه اينقدر سريع همه مسائل رو گردن آقايون نندازيد.
واقعا چرا بعضي از خانوما اينقدر بي احساسن؟
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
Kabootar
مدیر بخش طنز و سرگرمی
مدیر بخش طنز و سرگرمی

blank.gif

پست تاریخ: یکشنبه 28 تیر 1388 - 05:31    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

مسلمه که نیاز عاطفی در درون هر انسانی هست.
من میگم نباید بخاطر دلایل غلط انسان جذب جنس مخالف بشه..یا از روی توهمات ذهنی.
واقعا جرا اینهمه شکست در روابط عاطفی انسانها هست؟
البته این شکستها هم خودش نوعی تکامل هست.ولی دلیل این همه شکست چی میتونه باشه؟عدم شناخت..عدم شناخت خود اول و بعد طرف
من نمیدونم کسی که خودش رو در درجه ی اول نشناسه چطور میتونه تو روابطش موفق باشه.
واقعا چرا نباید تمرین کنیم که احساس رو فرزند دردانه ی عقل ببینیم؟
خب مسلما روابطی که از صرفا در چهار چوب احساس و پر کردن خلا های دیگه ای که ناشی از خود ناشناسی هست شکل بگیره چه آینده ای داره؟
کسی که بخاطر فرار از تمام مشکلات زندگیش به جنس مخالف پناه میبره..و اون رو نجات بخش خودش تصور میکنه.)(آنکه شیر را کند روبه مزاج احتیاج است احتیاج است احتیاج!)
برای فرار از خانه ماندگی-----------ازدواج
برای فرار از فقر.............ازدواج

ببین علی من معتقدم اگر ما همون اولی که یک احساس در حال شکل گرفتنه خیلی سریع بسنجیم که این رابطه درست هست یا نه و اگر دیدیم که نه..میتونیم با نیروی منطق و عقل کنترلش کنیم.
حالا هی بیایم خودمون رو گول بزنیم و..
خب یک انسانی تنها هست دلیل نمیشه بخاطر نیاز گزینش پایین انجام بده.
بعد هم..
مسلمه که باور میکنم خیلی از خانوم ها هم بفول شما دغل باز و بی عاطفه هستند.خودخواه هستند.من که نگفتم نیستم.
اما تجربه ی زندگی ی من و صد البته تجربه ی زندگی ی دیگران.واقعا این رو نشون میده که آقایون خیلی بیشتر از خانومها بیثبات هستند.فکر میکنم این یک مساله ثابت شده هست!ادیگه همه میدونن که تنوع طلبی تو دات آقایون هست.این یک فرضیه ثابت شده هست.همین دورو بر خودت و در اجتماع رو نگاه کنی میبینی تقریبا تعداد دختران و زنانی که شکست در روابط عاطفی دارند بیش از دو برابر مردان هست.اینکه مردان بیشتر بخاطر نیازهای جنسی جذب زنان میشن و خانوها بخاطر نیازهای عاطفی..

و یک سوال؟
یعنی چی که روابط عاطفی منجر به ایجاد روابط اخلاقی خواهد شد؟
بازگشت به بالای صفحه
Ali_B
مدیر فنی سایت
مدیر فنی سایت

پست تاریخ: یکشنبه 28 تیر 1388 - 19:01    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

بحث رو خيلي زيبا موشكافي كردي اولين بار بود ديدم كسي بتونه مسائل عاطفي خانوما رو اين طور تجزيه تحليل كنه

كنترل احساسات عاطفي توسط عقل و قراردادن معيار براي اين احساسات كار بسيار دشواريه و هر چي سن كمتر باشه اين احساسات جوشش بيشتري خواهند داشت بطوري كه عقلانيت بسادگي نمي تونه اونا رو مهار كنه . واقعيتش اينه كه من به شخصه هنوز درگير يك سري مسائل احساسي هستم و شايد يكي از دلايلي كه نمي تونم منطقي توي اين بحث مسائل آقايون رو موشكافي كنم همين دل بستگي هاي شخصيم باشه

اينطوري كه من نتيجه گيري از مسائل عاطفي داشتم روابط عاطفي يك روند بي بازگشت هستند و شخص هر چي توي اين مسير جلوتر بره از شدت احساساتش كاسته شده و به عقلانيتش اضافه ميشه و شخص (بخصوص دخترا) نمي تونه به احساسات برفرض 5 سال پيش خودش برگرده و اونو دوباره بازيابي و يا شدت ببخشه و اين حالت سير نزولي خواهد داشت ؟

در رابطه با اينكه روابط عاطفی منجر به ایجاد روابط اخلاقی خواهد شد
به هر حال براي هر روابط دوستي و يا حتي تشكيل خانواده و يا زندگي نيمه مشترك به سبك غربي ها بايد از يك جايي شروع كرد . ميشه گفت تمام اينها با روابط عاطفي شروع ميشند و كم كم پسرا با دخترا با اخلاقيات هم كنار مياند و يك زوج كه مكمل هم هستند رو تشكيل مي دهند.
بازگشت به بالای صفحه
Kabootar
مدیر بخش طنز و سرگرمی
مدیر بخش طنز و سرگرمی

blank.gif

پست تاریخ: یکشنبه 28 تیر 1388 - 20:05    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

درسته..کنترل احساسات توسط عقل بسیار دشوار هست..بنظر من این مساله کمی به تعلیم خانواده برمیگرده.مخصوصا برای نوجونها و کسانی که سن پایین دارند.خانواده خیلی تاثیر گزار هست.که به نوجوونش آموزش بده و حتی الامکان کمبودهای عاطفی ش رو پر کنه..اما برای سن و سال من و شما..
فکر میکنم دیگه انقدر تجربه کسب کردیم افت و خیز زندگی رو دیدیم..زمین خوردیم و پا شدیم.که بتونیم این مساله رو خودمون تمرین کنیم.

روابط عاطفی بی بازگشت هستند درسته..اینکه سیر نزولی داره یا نه..
من فکر میکنم کسی که از روی منطق انتخاب کنه روابط عاطفیش در اثر زمان سیر صعودی پپیدا میکنه.یعنی احتمال این مساله بسیار زیاد هست.
مثال:
این آقا با اخلاق با شخصیت انسان و فکر باز و متناسب با من هست..کمی هم جذب شدم میتونم ببینم بدرد هم میخوریم یا نه.
هر چی زمان جلو میره محسنات اون شخص بیشتر نمایان میشه و تناسب بیشتر و طبیعتا روابط عاطفی سیر صعودی پیدا میکنه..موارد استثنا رو نمیگم.
اما اگر از روی احساس باشه بمرور سیر نزولی.
چون در اثر گزشت زمان بتدریج بدیهای طرف..خطاها و یا عدم تناسب فکری و روحی نمایان میشه..موقعی که حرفهای عاشقانه و احساسات شدید تکرار شده و گفته شده و حالا نیاز به وارد شدن به مرحله ی شناخت هست.چیزی محکم تر و پایه ای تر که دو تا انسان رو کنار هم نگه داره.حتی در صورت کمرنگ شدن و تکراری شدن زندگی و روزمره/
ساختن زندگی با طرف و..
خب در اثر این افتادن پرده میبینیم که این شخص متاسفانه متناسب با ما نیست و احساس سیر نزولی پیدا میکنه.که البته اینجا خیلی متاسفانه ممکنه وابستگی پیش اومده باشه و یک جور اعتیاد.
اعتیاد هم همه میدونیم که عقلانی نیست. احساسی هم نیست.یک جور نیاز هست.طرف مقابل ممکنه در یک بازه ی زمانی محدود یک جاهای ما رو چنان به اوج احساس برده باشه که حالا فقط نیاز به تکرار اون داریم.نیاز به تکرار اون حالات.
ولی راستش علی من فکر میکنم بر اساس گزشت زمان آقایون بیشتر از خانومها سرد میشن و کمتر وابسته میشن.چون طبیعتا آقایون نیروی احساسشون کمرنگتر از خانومها هست. و این وسط خانومها بنا به صبیعت پر رنگ احساسی ضربه بیشتری میخورند.

در مورد اینکه گفتی روابط عاطفی منجر به روابط اخلاقی میشه زیبا بود..درست بود.. و موافقم.
بازگشت به بالای صفحه
tala
كاربر نمونه
كاربر نمونه

عضو شده در: 13 مرداد 1386

امتياز: 2716

پست تاریخ: سه‌شنبه 30 تیر 1388 - 11:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام مناظره ی قشنگی بود تبریک میگم به هر 2
منم عاشق شدم و هستم و میتونم بگم راهی که رفتم ازون راهی بود که کبوتر میگه،با عقل پیش رفتم و میتونم بگم که برای اولین بار احساسم و گذاشتم کنار.درسته این بهترین راه واسه داشتن یه رابطه ی خوبه چون این و تجربه کردم میگم ولی من توی عشقم یه نقطه ی خیلی روشن داشتم و اونم خدا بود.من به چیزی تکیه کردم که هیچوقت پشتم و خالی نمیکنه این دروغه اگه بگم دیگه غصه ی چیزی و نمیخورم آخه ما آدما واسه اینکه بخوایم به اون حد برسیم که اعتقاد به حضورش داشته باشیم کلی راه باید بریم اما اگه کسی بتونه این کارو بکنه مطمئن باشه که هیچوقت شکست نمیخوره.من حسش میکنم همیشه و شای اونقدر دلم بهش گرم هست که بگم اگه یه روز اون معشوق زمینی بهم پشت بکنه غصه ی چندانی نمیخورم چون بهتر از اون و دارم ،این یکم اغراقه ولی حتی گفتنش هم بی تاثیر نیست.
خلاصه اینکه واسه عاشق شدن اول باید راه عشق ورزیدن رو یاد بگیریم که اغلب ما آدما بلد نیستیم .اینم کاملا صحیحه که ما نباید دنبال عشق بگردیم این عشقه که باید دنبال ما بگرده . واسه یه زندگی مشترک مهمترین چیز عشقه اما این و نباید فراموش کنیم که عاشق شدن به این راحتی و سادگی که اسمشو رو زبون میاریم نیست،خیلی سخته اینکه بفهمیم عاشقیم و اینکه عاشق بشیم اما اگه بشیم دیگه برگشت و شکستی نداره (البته با اطمینان از عشق طرف) هرچند اگه تنها یک طرف هم واقعا عاشق بشه براش کافیه چون یه سری از نیازاش برطرف میشه.
عشق ترکیب عقل و احساسه..

Ali_B
مدیر فنی سایت
مدیر فنی سایت

پست تاریخ: سه‌شنبه 30 تیر 1388 - 18:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام به كبوتر عزيز و طلاي عزيز و خير مقدم

مسئله توي ذهن من به دو صورته يكي رسيدن به معشوق و يكي از معشوق دور بودن كه در صورت دور بودن و نرسيدن موضوع خيلي غلظت پيدا مي كنه و يك پيچ عجيبي توي كليه رفتار و كردار انسان نمايان ميشه ما آقايون شايد از اون دسته هستيم كه تا وقتي به معشوق نرسيديم ازش براي خودمون يك بت مي سازيم و وقتي بهش رسيديم سريع برامون عادي و تكراري ميشه در مورد خانوما نمي دونم موضوع چقدر صدق مي كنه

طلا در رابطه با پشتوانه عشق خدايي كه گفتي نتونستم موضوع رو درست درك كنم
من به اين صورت ارتباطم رو در اين رابطه با خدا دارم كه خدايا اگر تو صلاح بدوني (با اينكه خيلي به موضوع علاقمندم ) حاضرم از اين عشق و علاقه بگذرم و برعكس مواقعي كه احساس دلخوري دارم باز هم به خدا واگذار مي كنم كه اگر اون صلاح بدونه همه ناراحتيم و تلخي ها رو فراموش مي كنم . مشكل اينجاست كه اين يك حالت ايماني هست ولي در دنياي واقع چطوري مي تونيم بفهميم كه خدا چه گزينه اي رو برامون درست مي دونه

واقعا چطور ميشه در رابطه با احساسات با عقل پيش رفت وقتيكه در اون مقاطع اين احساساته كه اختياردار انسانه و چشم انسان واقعيت ها رو نمي بينه

واينكه ما نباید دنبال عشق بگردیم این عشقه که باید دنبال ما بگرده رو دوست دارم بيشتر توضيح بديد.
بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

Farsi theme project By : Mihanitc