| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
Ali_B
مدیر فنی سایت

عضو شده در: 1 تیر 1385
امتياز: 1684
|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:35 عنوان: مروری بر نظرات اعمال محدودیت در ا |
|
|
Ali_B
مدیر فنی سایت می نویسید:
جهت بالا بردن سطح کیفی تالارها و وضعیت صفحه اول سایت برای ارسال مطالب به تالارها باید محدودیت هایی رو قائل شد . از این پس هر کدوم از کاربران عزیز روزانه حداکثرتا 10 ارسال رو می تونند در تالارها داشته باشند.وظیفه کنترل تعدادارسال های روزانه بر عهده مدیران عزیز تالارها هست. البته این موضوع بعد از نظر و تایید فردین عزیز قابل اجراست. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| Ali_B از این تاپیک تشکر میکنم |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:38 عنوان: |
|
|
Fardin
مدیریت سایت می نویسد:
ممنون علي جان
در كل به نظر من دوستان عزيزي كه مطالبشون را در چارچوب عناوين تالارها ( خصوصا تالارهاي تخصصي مثل گرافيك - موبايل و ..) ارسال مي كنند پيشنهاد مي كنم اين دو گزينه را مد نظر داشته باشند :
1- حتي المقدور در ارسال مطالبشون اولويت را به كيفيت اختصاص بدهند نه كميت.
2- جداٌ از كپي نمودن مطالب ساير سايتها پرهيز كنند مگر در موارد خيلي ضروري.
به نظر من هر كدام از دوستان عزيز اگر اين دو مطلب را سرلوحه فعاليتشون در اين سايت قرار بدهند حتي اگر روزانه يك مطلب هم ارسال كنند بسيار ارزشمند خواهد بود.
با تشكر |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:41 عنوان: |
|
|
keyvan
مدیر تالار موبایل می نویسد:
آقا جان يهو بيا بگو توي اين سايت فقط كيوان اضافيه خيال همه رو راحت كن.
هي من هيچي نميگم هي برجك ميزنين.
اومدم مطلب ميزارم.اونم توي شرايطي كه هيچ كس مطلب نميزاره يهو يه تاپيك از طرف مدير سايت مياد كه ارسال به تالار ها بايد كنترل بشه و كسي بيشتر از 10 تا تاپيك در روز نتونه بزاره.حالا خدا وكيلي بريد نگا كنيد بعدش كه من مطلب نذاشتم تا 3 روز بعد 3 تا تاپيك هم كسي نذاشت.
بعدش علي آقا اومده هرچي تاپيك از من دم دستش رسيده با هم ادغام كرده.ميگين نه بريد خودتون ببينيد.
حالا هم كه اينجوريه.اومده ميگه تاپيك هاي آبكي پاك ميشه.
از اونور كه من گفتم خونه تكوني كنيم به من ميگه نميشه خودمون پاك كنيم آخه اينجوري سليقه اي ميشه اونوقت همه از اينكه مطلبشون پاك شده ناراحت ميشن.
آخه من با اين مدير قرقرو چه كنم؟شما بگيد.آخه آش كشك خاله كه ميگن همين عليه.هر روز ميبينمش ولي نميدونم چيكارش كنم.شما بگيد.حالا اگه پسر خوبي شد كه هيچ.منم ديگه چيزي نميگم ولي اگه بخواد اينجوري بهم گير بده خدا وكيلي ...
علي نزار قاطي كنم.خودت ميدوني... |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:44 عنوان: |
|
|
Ali_B
مدیر فنی سایت می نویسد:
آقا می تونیم حرفیه؟
اتفاقا چند تا از تاپیکای جدیتم دارم پاک می کنم برو حالشو ببر
ولی جدی منظورم کلی بود نه تو حالا تو متاسفانه آشنایی حرفامو زیاد بدل نمیگیری ولی وقتی کاربرای جدید میان و یه دفعه شونصدتا ارسال می فرستن که کل صفحه اول سایت میره تو کما اون موقع باید بتونیم وضعیت صفحه اول رو جمع و جور کنیم .
قصد دارم این بدعت ارسال های زیاد از طرف دوستان معدود رو که مدتهاست اینجا رسم شده رو بردارم وبه جاش کاری کنیم که دوستای بیشتری توی بحث های تالار همکاری کنن تا بچه ها بتونن حرفای دلشون رو بنویسن نه مطالب اجباری (که می دونم این حس همکاری دوستان رو می رسونه که میان و وقت می زارن و کلی مطالب جمع آوری می کنند و توی تالارها می زارن و وظیفه ماست که این حس مسئولیتها و تلاش ها رو بطور صحیح جهت دهی کنیم ) باید تالار طوری باشه که دوستان چیزاییکه واقعا دوست دارن یا مسئله ای رو که دارن روش کار می کنن یا بحث های عمومی یا تخصصی رو بیان و مطرح و بحث کنن . اتفاقا تا حرف تخصصی میشه دوستان فکر می کنن منظور مثلا تخصصی موبایل یا کامپیوتر یا توی این مایه هاست ولی نه منظورم اینه که مثلا بیاییم روی موضوع خطرات اینترنت یا یک شخصیت یک کتاب یک نظریه یک فیلم یک موضوع روز یا مسائلی از این دست که لازمه چیزی رو یاد بگیریم یا داشته هامون رو در بوته نقد و محک بزاریم تا چیزایی رو که کم داریم از بقیه یاد بگیرم کار کنیم . من خودم چند تا موضوع توی ذهنم هست که دوست دارم توی تالار مطرحشون کنم تا بتونم براشون جوابی پیدا کنم که متاسفانه تا الان محیط کلوپ رو برای طرحشون مناسب ندیدم .
ببین راستی من مدیر فنیم نه مدیر سایت ای کیوی عزیزم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:48 عنوان: |
|
|
Sadaf
مدیر تالار اخبار می نویسد:
keyvan fekr nakon chon to nazdiki postet kande mishe lo0o0ol
man fekr mikonam bayad ye fekre asasi konid injori rah be jaee nemibarim ye negah be site haye ba ozviat bala bendazid bebinid chejori ba che rahkarhaie inkaro mikonan
hala ba dl serial jadide,,ba dadan emtiaz,ye joori bayad be in vaz khateme dad |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:50 عنوان: |
|
|
keyvan
سلام به همه مديران عزيز كلوپ كه سايشون به سنگينيه اورانيوم غني شدس.
جيگراي من.خوشگل هاي بابا.خوشتيپ هاي مامان.چرا داريم وقتمونو اينجا تلف ميكنيم؟
اگه ميخوايم كار درست بكنيم بايد هدفمند پيش بريم.الان كلوپ شبيه يه ماشينه كه ما مثلا ميخوايم حلش بديم تا روشن بشه بعد بريم باهاش تفريح.حالا به جاي هل دادن يكي داره بوق ميزنه...يكي داره با ضبطش ور ميره يكي رفته توي صندق عقب قايم شده.يكي روي صندلي عقب خوابه و يكي هم روي سقف ايستاده و به هر كس كه مياد ماشينو هل بده ميگه : آهاي بچه دست نزن...!برو تا نزدم چپ و راستت كنم.!!!
بله اين واقعيت فعلي كلوپ.
ببينيد بايد چشمامونو بشوريم و دوباره به كلوپ و سايت و نقشمون و مسوليتمون در كلوپ نگاه كنيم ببينيم الان كجاييم.ببينيم چه كارايي كرديم و چه كارايي ميتونيم بكنيم.
به ما اينجا براي اينكه اسم مدير سايت يا مدير هر چيزي بگن پول داده نميشه.از اين قالب ها خارج شيم يه كار مفيد بكنيم.به نظر من هر كس اينجا بياد اعلام كنه كه دوست داره تو چه موضوعي مطلب بزاره و ديگراني هم كه با اون فرد همسليقه هستن پايه همديگه بشن و در باره مسائل ارساليشون بحث بزارن.
باور كنيد توي اين مدت كه دارم تاپيك ارسال ميكنم فقط يه تاپيك بهم حال داد و اونم به خاطر بحث و تبادل نظري بود كه توش به وجود اومد.
از خودم شروع ميكنم:
من در زمينه موبايل و تمام مباحث و مسائل مرتبط با اون حاضرم فعال باشم.هركدوم از دوستان خوبم كه منو قابل ميدونه من واقعا خوشحال كه باهاش روي اين زمينه كار كنيم.
به قول پري عزيز : داشته هامون رو در اختيار هم قرار بديم تا به نداشته هامون برسيم. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:54 عنوان: |
|
|
divoneroozi
همکار افتخاری می نویسد:
سلام دوستان
من هم با اين پيشنهاد موافقم
خود من بخشي از مطالبي كه مدتها پيش ارسال كرده بودم با عناوين اخبار سينما و ساير اخبار هايي كه قبل از تغييراتي كه سال گذشته داده شده بود ديگه از نظر زماني هم دوران خودش را پشت سر گذاشته و پيشنهاد ميكنم اين قبيل مطالب را هم از سايت برداريد
يه پيشنهاد ديگه دارم كه براي بهتر شدن و زودتر انجام شدن اين موضوع دسترسي حذف مطالب هركسي رو به خود اون فرد آزاد كنين تا كساني كه ميخواهند كمكي كرده باشند مطالبي كه از نظر خودشون زمانش را از دست داده را حذف كنند.
موفق باشيد |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:56 عنوان: |
|
|
keyvan
سلام به دوستاي خوبم علي و امير.
امير جان پيشنهاد خوبيه ولي يه ايراد هم داره.ممكنه يه نفر خيلي دير به دير به سايت سر بزنه و يا يكي از مطالب خودش رو پاك كنه و بسياري از نظرات مفيد زيرشو بي معني كنه.به نظر من اگه هر كسي در حوزه مديرت خودش پاكسازي كنه كار منظمتر انجام بشه.
و نهايتا به نظرم تالارهايي كه شديدا به خونه تكوني تياز دارن تلالرهاي زيرند...
تالار فيلم و موسيقي...(بايد بررسي بشه فيلم ها و آهنگ هايي كه لينك هاشون خرابه پاك بشن )
اوضاي تالار كامپوتر هم خيلي شبيه تالار فيلم هست
تالار ماهواره هم خيلي خاليه يا كامل خذف بشه يا من نميدونم...!
تالار سایر مباحث نيز نياز به بررسي زياد و صرف حوصله داره. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 20:59 عنوان: |
|
|
divoneroozi
همکار افتخاری می نویسد:
سلام دوستان
كيوان عزيز بيشتر روي صحبتم با شماست عزيز
اينكه ميبينين علي آقا اين پيشنهاد را داده و اين كار رو داره انجام ميده بر ميگرده به 2 سال و نيم پيش كه اگر اشتباه نكنم اين سايت با هدف اينكه مطالب زيادي ارسال كنيم تا بازديدكننده بيشتري بدست بياوريم ايجاد شد.
و اگر يادت باشه من هميشه جز بيشترين ارسال كننده ها بودم و هنوز هم هستم.
ما از آن زمان كه شما هم نبوديد آقا كيوان مطالب حتري خبر روزنامه را در سايت قرار ميدادم و بعضي از دوستان ديگرمون هم همينطور
ولي امروز به لطف حق هم بازديدكننده داريم و هم عضو و حالا بايد كه در سطح خوبي هستيم از اين بهتر بشيم . چونكه ما در اوج نيستيم و بايد در زمره سايتهاي موفق تر قرار بگيريم و لازمه اين رسيدن خارج شدن از اين پوسته هست.
براي همين امر از علي آقا ميخوام كه خواهشا از مطالب ارسالي من شروع كنه چون يلي از اون خبرها و مطالبي كه ارسال كردم از زمانش گذشته ولي اين خواهش را دارم كه در صورت امكان با حذف مطالب مقدار امتيازات كسر نشه چون دل من به شخصه به همون امتيازات گرمه .
آقا كيوان از شما هم به عنوان يه پير مرد ميخواهم كه صبور باشي و از اين پوست اندازي مجدد سايت نه تنها ناراحت نشي بلكه همكاري كني تا يه بحث رقابتي سالمتري ايجاد شود. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 21:00 عنوان: |
|
|
Fardin
مدیریت سایت می نویسد:
صدف پيشنهاد خوبي ارائه كرد:
Code: Select
ali jun man fekr mikonam dige vaghtesh bashe yejoori 2ostan ro dore ham jam konim va ba 2ostan jadid ham ashna behsim in mitone to hamin safhe asli bashe
بايستي ببينيم هدف ما چيه و اينكه چرا اينجا هستيم ممكنه هر كسي جوابي داشته باشه ( البته يه نظر سنجي هم تو صفحه اصلي با اين محتوي داريم ) اما اگه بخوايم يه بار هم كه شده يه مقدار به بودنمان در اينجا اهميت بديم و براي كاري كه انجام ميديم ارزش قائل بشيم و از اين حالت روزمرگي و فصلي خارج بشيم مستلزم اينه كه براي هدفي كه پيش رو داريم برنامه ريزي كنيم و همه شما به خوبي ميدانيد كه امروزه اينترنت همه امور را در سيطره خود در آورده و به طبع در زمينه هاي مختلف از گرافيك و عكس گرفته تا موبايل و كامپيوتر و نرم افزار و ... سايتهاي بزرگ و مرجعي وجود دارد . اما يك سايت موفق چه سايتيه ؟ اين سئوال ميتونه جواب هاي زيادي داشته باشه .. اما دو آيتم اصلي هميشه وجود داره يكي مسائل فني سايت ( مثل گرافيك ظاهري سايت و پنهاي باند قابل ساپورت براي كاربران و فضايي كه در اختيار آنها قرار ميده و ...) و دوم محتوي محتوي سايت مي باشد همه ما اتفاق نظر داريم كه اگر دنبال گزينه اول باشيم بي شك هزينه هاي سرسام آوري را بايد متقبل شويم ( حالا اين متقبل شويم تا به امروز شامل يه نفر بوده !) پس اگر اجازه بدهيد فعلا در مورد گزينه اول خيلي بحث نكنيم و به هميني كه هست قناعت كنيم .. اما قدرت مانور ما روي گزينه دوم يا همان محتوي سايت مي باشد .. من يادمه براي پيكيربندي و تقسيم تالارها به شكلي كه امروز ملاحظه مي كنيد يكي دو هفته به طور مستمر وقت گذاشتيم كه به اين نتيجه رسيديم كه يك كار گروهي بود اما قرار دادن خود عناوين تالارها به تنهايي كافي نيست چه معني داره كه سايت دوستان تالار X رو داره .. تالاره Y رو داره و ...اما اين تالارها هيچ مطلبي و هيچ حرفي براي گفتن نداشته باشند لازمه كه يه مقدار بيشتر از قبل همه ما وقت بگذاريم و محتويات تالارها را با توجه به عناوين تعريف شده از نظر كيفيت ارتقاء بديم نه كميت! براي اين كار هم بهتره با توجه به تقسيم وظايفي كه انجام شده هر كدام از مديران مطالبي كه يا از نظر زماني ارزش خود را از دست داده اند يا واقعا من كاربر هدفم بالا بردن تعداد پستهام بوده و در يك روز 100 تا مطلب بي محتوي فرستادم رو سايت را همگي پاك كنن و چهار تا تاپيك ارزشمند در هر كدام تالارهاي سايت (خصوصا تالارهاي تخصصي )داشته باشيم .
يادمون باشه اينجا متعلق به همه ما هست .
دوستان عزيزم اگر اتفاق نظر داريد در مورد مباحثي كه عرض كردم لطفن در ادامه بحث حتما راه كاري را كه به ذهنتان در جهت ارتقاء كيفيت سايت خطور ميكند ذكر كنيد
(الان كه اين مطلب رو مي نويسم ساعت 2 صبحه .. پيشاپيش بابت جمله بندي به هم ريخته و غلط هاي املايي عذر ميخوام . راستي علي جان من يه مرخصي كوچولو ميرم و بر مي گردم)
روزگارتون هميشه سبز
../. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 21:03 عنوان: |
|
|
Parymah
مدیر تالار گرافیک می نویسد:
با سلام
راستش من فكر ميكنم اين كه تعداد ارسال ها خيلي مسئله شده توي اين كلوپ!!!
و اين موضوع نشون ميده كه كميت بيشتر از كيفيت براي اعضا اهميت پيدا كرده و شكل يك مسابقه رو به اين سايت داده..
اين موضوع باعث ميشه ما فقط صفحه پر كنيم كه تعداد ارسالهامون بره بالا و به اصطلاح توي ليست بشيم جزئ نفرات اول ... ولي به نظرم اين روش خيلي بچه گانه است..
من خودم وقتي توي اينترنت سرچ ميكنم براي يك مطلب به سايتي كه مطلبم رو توش پيدا ميكنم هم دقت ميكنم اگر مطالبش قابل توجه باشه اون سايت رو add ميكنم و بسته به اينكه چقدر مطالبش مفيد باشن يا اينكه مطالب جديد تر و مفيد تري بهش اضافه بشه يا نه اون رو تا زماني كه مطلب مفيدي براي خوندن داشته باشه نگه مي دارم.
فكر ميكنم براي اينكه سايتمون بيننده و خواننده بيشتري داشته باشه و علاوه بر اون براي خود ما كه اعضاي ثابتش هستيم مفيد باشه و خسته كننده و بي ارزش نباشه بهتره كه هر كدوم از ما مطلبي رو روي سايت بزاريم كه براي زمان طولاني و براي استفاده علمي و عملي ارزش مطالعه داشته باشه.
علي كاملا در جريانه كه من اولين مطالبي كه پاكشون كردم مطالب خودم بودو تعدادي كه تا حالا پاك شده خيلي هم زياد بودن. شايد اگر پاكشون نمي كردم الان اولين ارسال كننده بودم.
ولي اين اهميتي نداره. اون مطالب ديگه به نظرم قديمي بودن و چون ارسال كننده خودم بودم به راحتي پاكشون كردم. اما در مورد ديگران هميشه اين موضوع مشكل ساز ميشه. خواستم اينوبگم كه من خيلي از مطالب خودم رو فقط به خاطر پستهايي كه بچه ها توش گذاشته بودن نگه داشتم .
....
خواستم بگم اجازه بدين سايت نفس بكشه.. از مديرا خواهش ميكنم اينقدر بي تفاوت نباشيد به محتواي مطالب دقت كنيد رو در بايستي رو هم كنار بزارين و تالار هايي رو كه داريد مديريت كنيد ما روي كمك شما حساب كرديم.
2- حتما لازم نيست هر روز تمام صفحه تازه ها عوض بشن، چون اعضا كه هر روز به سايت سر نميزنن. بنابراين مطالب رو با تاني بفرستيد و عجله نكنيد بيشتر به محتواش اضافه كنيد.
3- لطف كنيد يه نگاهي به صفحه قوانين بندازين و نظم تالارها رو نگه داريد كه كاربراني كه مطلبي رو جستجو ميكنن بتونن با توجه به موضوع تالار مربوطه مطلب مورد نظر رو پيدا كنن .
وقتي مطالب بي نظم ارسال ميشن براي همه ما و بقيه كاربران مهمان گيج كننده ميشه و جستجو رو مشكل ميكنه.
4- از تاپيك اضافه حتي الامكان خود داري بشه. و مطالب با موضوع مرتبط در ادامه ي تاپيك هاي قبلي قرار بگيرن. اگر تاپيك ها نياز به ادغام دارن مديران اين كار و انجام بدن .
در واقع حفظ نظم سايت مهمترين بخش كار مديران عزيز سايت هست.
از همه اعضا سايت هم دوباره و دوباره و دوباره دعوت ميكنم تو جمع ما حضور داشته باشن و اجازه بدن تا ما از اطلاعات و دانش حرفه ايشون توي هر رشته اي كه هستند استفاده كنيم. ما دلمون ميخواد اين گروه روز به روز بزرگتر مفيد تر و شاد تر بشه دوست داريم با شما هم آشنا بشيم و از شما هم كمك بگيريم.
شما چي؟ |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 21:08 عنوان: |
|
|
Sadaf
مدیر تالار اخبار می نویسد:
man faghat ye soal daram
ini ke ma esme khodemono gozashtim modri ke chi fagaht vas ekhodemon topic midim khodemonam javabesho midim
yekari baayd kard ke bacheha bian javab bedan ona bayad bashan ke Th bezanan
ye rahe hali mikhad ke in ro bayad be bahs bekeshid hala ma hey topic bezanim baad bebinim ghadimi shode pak konim akharesh chi???? |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: شنبه 20 مهر 1387 - 21:10 عنوان: |
|
|
Maste_Shokaran
كاربر فعال می نویسد:
سلام
با اجازتون من هم نظری بدم.
فکر می کنم توی این چند ماه که من عضو شدم ،تنها تاپیک هایی که جای مناسبی برای تبادل نظر بوده یکی تاپیک جدیدترین عکس گلشیفته فراهانی و یک خبرو تاپیک
بیست و نهم اکتبر روز جهانی کوروش کبیر بودند که اولی هم به لطف keyvan دوست عزیز مون بوده.
من فکر میکنم سایت نیاز به تاپیک هایی با موضوعاتی داره که قابلیت بحث داشته باشن.
و این هم به عهده ی مدیران سایت، شمایید که باید دیگر دوستان رو تشویق کنید تا در تاپیک ها پیام بگذارند.
وگر نه تا وقتی که هر کی واسه خودش پیام بگذاره و تو فکر نجومی کردن ارسال هاش باشه راه به جایی نمی برید.
خلاصه به نظر من نیاز به چند تا سوژه واسه بحث داریم،راستی یادم اومد تاپیک صندلی
داغ هم سوژش عالی بود ولی متاسفانه.....
می بخشید زیاد نوشتم دیگه!! |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|