| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
nane_sakine85
مدیر تالار فرهنگ و ادب

عضو شده در: 18 بهمن 1385

امتياز: 11030
|
تاریخ: دوشنبه 29 تیر 1388 - 21:44 عنوان: پشت سر هر معشوق خدا ایستاده است |
|
|
پشت سر هر معشوق، خدا ايستاده است. پشت سر هر آنچه که دوستش مي داري. و تو براي اينکه معشوقت را از دست ندهي، بهتر است بالاتر را نگاه نکني. زيرا ممکن است چشمت به خدا بيفتد و او آنقدر بزرگ است که هر چيز پيش او کوچک جلوه مي کند. پشت سر هر معشوق، خدا ايستاده است. اگر عشقت ساده است و کوچک و معمولي، اگر عشقت گذراست و تفنن و تفريح، خدا چندان کاري به کارت ندارد. اجازه مي دهد که عاشقي کني، تماشايت مي کند و مي گذارد که شادمان باشي.اما هر چه که در عشق ثابت قدم تر شوي، خدا با تو سختگيرتر مي شود. هر قدر که در عاشقي عميق تر شوي و پاکبازتر و هر اندازه که عشقت ناب تر شود و زيباتر، بيشتر بايد از خدا بترسي. زيرا خدا از عشق هاي پاک وعميق و ناب و زيبا نمي گذرد، مگر آنکه آن را به نام خودش تمام کند.
پشت سر هر معشوقي، خدا ايستاده است و هر گامي که تو در عشق برمي داري، خدا هم گامي در غيرت برمي دارد. تو عاشق تر مي شوي و خدا غيورتر.
و آنگاه که گمان مي کني معشوق چه دست يافتني است و وصل چه ممکن و عشق چه آسان، خدا وارد کار مي شود و خيالت را درهم مي ريزد و معشوقت را درهم مي کوبد؛ معشوقت، هر کس که باشد و هر جا که باشد و هر قدر که باشد. خدا هرگز نمي گذارد ميان تو و او، چيزي فاصله بيندازد.
معشوقت مي شکند و تو نااميد مي شوي و نمي داني که نااميدي زيباترين نتيجه عشق است. نااميدي از اينجا و آنجا، نااميدي از اين کس و آن کس. نااميدي از اين چيز و آن چيز.
تو نااميد مي شوي و گمان مي کني که عشق بيهوده ترين کارهاست. و برآني که شکست خورده اي و خيال مي کني که آن همه شور و آن همه ذوق و آن همه عشق را تلف کرده اي. اما خوب که نگاه کني مي بيني حتي قطره اي از عشقت، حتي قطره اي هم هدر نرفته است. خدا همه را جمع کرده و همه را براي خويش برداشته و به حساب خود گذاشته است.
خدا به تو مي گويد: مگر نمي دانستي که پشت سر هر معشوق خدا ايستاده است؟ تو براي من بود که اين همه راه آمده اي و براي من بود که اين همه رنج برده اي و براي من بود که اين همه عشق ورزيده اي. پس به پاس اين، قلبت را و روحت را و دنيايت را وسعت مي بخشم و از بي نيازي نصيبي به تو مي دهم.
_________________ انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز " |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| nane_sakine85 از این تاپیک تشکر میکنم |
|
Kabootar
مدیر بخش طنز و سرگرمی

عضو شده در: 21 فروردین 1388

امتياز: 4603
|
تاریخ: دوشنبه 29 تیر 1388 - 22:10 عنوان: |
|
|
چقدر زیبا بود.
واقعا متشکر.
متاسفانه یک آیکن گل پیدا نکردم که برای شما بگزارم.
موفق باشید. |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
keyvan
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385

امتياز: 1805
|
تاریخ: سهشنبه 30 تیر 1388 - 05:45 عنوان: |
|
|
يه جورايي جالب بود.آخه ما آدما جلوه هاي خدا روي زمينيم.ولي ما عاشق خدا نميشيم عاشق جلوه هاي خدا ميشيم.خدا اين كار رو ميكنه تا توجه ما به يه عشق بزرگتر جلب بشه.
عشق به خدا خود به خود عشق به آدمارو هم توي دل ها ايجاد ميكنه. _________________ بركه بودم,دريا هستم.و اقيانوس خواهم شد...
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
tala
كاربر نمونه

عضو شده در: 13 مرداد 1386
امتياز: 2716
|
تاریخ: سهشنبه 30 تیر 1388 - 11:45 عنوان: |
|
|
سلام ننه سکینه خیلی زیبا بود واقعا درسته تک تک این کلمات و این جمله ها عین حقیقتی مبهم بود که اقلا برای من روشن شد
آه که این خدایی که ازش حرف میزنیم چقدر بزرگ و جذاب و مهربونه.بقول کیوان چرا ما جای اینهمه زیبایی عاشق جلوه های زیبایی میشیم؟درسته آدما یه چشمه از زیبایی خدا هستند اما در مقابلش هیچن.
این قشنگترین عبارتیه که تا به حال به چشمم خورده *فنا فی الله* این تمام این حرفاس توی 3 تا کلمه.... _________________ ***اين التراب و رب الارباب*** |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
keyvan
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385

امتياز: 1805
|
تاریخ: سهشنبه 30 تیر 1388 - 22:36 عنوان: |
|
|
طلا جان خيلي باحال جملات عربي ميگي ها...
امضات يعني چي؟؟؟؟ _________________ بركه بودم,دريا هستم.و اقيانوس خواهم شد...
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
tala
كاربر نمونه

عضو شده در: 13 مرداد 1386
امتياز: 2716
|
تاریخ: چهارشنبه 31 تیر 1388 - 11:26 عنوان: |
|
|
سلام کیوان جان ممنون اما من فقط همین دو سه تا جمله رو بلدما اونم چون دوسشون دارم
راجع به معنی اونم یعنی خاک کجا و ارباب(منظور همون خدا)کجا،یه جورایی حقارت انسان در مقابل پروردگار رو نشون میده _________________ ***اين التراب و رب الارباب*** |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|