| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
Ali_B
مدیر فنی سایت

عضو شده در: 1 تیر 1385
امتياز: 1684
|
تاریخ: دوشنبه 15 تیر 1388 - 14:57 عنوان: چرا ندا آقا سلطان ؟ |
|
|
با اینکه سالهاست دوستان ندیدند من در کلوپ بحث سیاسی کنم ولی یه مدت پیش و با شروع تب و تاب انتخابات بتدریج مشغول انجام فعالیت های مختصر انتخاباتی شدم و مسائل روز رو دنبال کردم . الان مردد هستم این مطلب رو اینجا قرار بدم یا نه چون خیلی اونو مورد کنکاش قرار ندادم تقریبا هر چیزی که در ذهنم می گذشت رو نوشتم حتی می دونم جاهایی رو احساسی برخورد کردم ولی می خوام کم کم بتونم نوشته های پربار تری بنویسم میگن برای نویسنده شدن باید یاد بگیری چطوری افکارت رو بتدریج روی کاغذ بیاری و درونت رو خالی کنی. اگر دوستان گله ای به موضوع یا ارسال این مطلب در تالار دارند لطفا اعلام کنند.
ناراحتم از اینکه می بینم از اعتراضات مسالمت آمیز مردم به وقایع اخیر سو استفاده میشه . ناراحتم از اینکه می بینم از کشته شدن ندا در مسائل اخیر سوء استفاده میشه. ناراحتم از اینکه می بینم رجوی ها و پهلوی ها در برابر موضوع ندا اشک تمساح میریزند. ناراحتم از اینکه می بینم حتی خواننده ها از این موضوع برای خودشون پوستینی درست کردن . چرا هر موضوعی پیش میاد سریع از اون سوء استفاده میشه و بزرگ نمایی میشه نمی گم ابعاد این اعتراضات کوچک بود. این نهضت سالهاست در ایران بوده و خواهد بود این یک حرکت مردمی و آزادی خواهانه است نه به شرق و غرب مربوط می شه که بخوان کمک مالی کنند و با این کار مهر وابستگی بیگانه برای یک عده بسازند. ما به تعاملات بین المللی و حفظ حیثیت دموکراتیک نظاممون در سطح جهان بخصوص کشورهای اروپایی و آمریکایی نیازمندیم ولی قرار نیست از این موضوع سوء استفاده بشه و چشم به دست اونا بدوزیم طرفداری اونا از مسائل اخیر کار رو برای پرونده سازان حرفه ای که قصد اعلام وابسته بودن افراد معترض به بیگانگان رو دارند بیشتر فراهم می کنه . من به انقلاب اعتقاد دارم و همین طور به امام . از نظر من این انقلاب باید پیش می اومد و سیلابی بود که سالهای پشت این سد بتدریج جمع شده بود و راهی بجز انفجار این سد نبود و این انباشته شدن خواسته های ملت در طی سالیان سال از قیام مشروطه کودتای ننگین 28 مرداد و بزرگمرد میهن مصدق و قیام 15 خرداد 42 تا به سال 57 خواست ملت انباشته شده بود و بوجود اومدن انقلاب اجتناب نا پذیر بود و در ان زمان بود که امام خمینی سکان خروش ملت رو بدست گرفت تا تحولی سیاسی اجتماعی رو بوجود بیارند. بگذریم از این بحث که انقلاب چه دوران هایی رو طی کرد و چه زخم هایی که نخورد و چه صدماتی هم که به ملت نزد .
ولی امروز اینجاییم سال 1388 در طی یک دوران پر نشیب و فراز از عمر جمهوری اسلامی . در جایی قرار داریم که به قول دوستان اسلامیت نظام در برابر جمهوریت نظام قرار گرفته. من میگم نه هر دو در معرض خطر قرار گرفتن و دیگه بحث از انکار نظریه جدایی دین از سیاست نیست بحث یک خروش عظیم ملتیه که این همه سال به امید راه یافتن به کانال اصلی این سیلاب انقلاب که از پشت سد عظیم دوران شاه (که من به شخصه منکر خدماتی که در آن دوران به کشور شد نیستم ) شروع شده بود تا به امروز صبر و بردباری کرده بود هر چند سال به یک دلیل و بهانه . یک مدت بدلیل تصفیه حساب های خونین سال های اول یک مدت بدلیل دوران جنگ . یک مدت بدلیل خطر امریکا در خاورمیانه یک مدت بدلیل غنی سازی و انرژی هسته ای و و و و . و الان باز بخاطر چی ؟؟؟ امروز بعد از سی سال باز هم میگوییم که دشمنان در کمین هستند و نگذارید اختلافات در سطع عموم مطرح بشه که سوء استفاده نکنند . که چه ؟
بس نیست این همه از دشمن های فرضی گفتن و تقصیر همه چیز را بر گردن دشمن انداختن ؟ آیا بس نیست آنقدر سکوت که خود اصل نظام الان در خطر قرار گرفته است بر اساس مصلحت های خود نوشته ؟ آیا یک شخص خود نظام است ؟ آیا یکی از دلایل تغییر نظام سیاسی کشور در سی سال پیش همین محدودیت های وضع شده مشابه وضعیت فعلی نبود . آیا امروز برگشتیم مجدد سر نقطه شروع؟ مطبوعات ؟ ممنوعیت تجمعات ؟ زندانی های سیاسی ؟ بازجویی های آنچنانی ؟ دروغ سازی های رسانه ملی ؟ انتصابات به جای انتخابات ؟ که چه ؟ برای نگه داشتن چه چیزی اینگونه در تلاشیم ؟ آیا این کارها یاد آور این جمله ازهاری نیست که صدای مردم رو به نوار تشبیه می کرد و می گفت اینا همش نواره که ملت آن زمان در تظاهراتوشون می گفتند ازهاری بیچاره بازم بگو نواره نوار که پا نداره ؟ الان هم ملت خش و خاشاک شدن ؟ همین ملت اغتشاش گر شدن ؟ ملتی که در این اعتراضات مسالمت آمیز شرکت کردند طرفدار این نظام بودند قصدش اصلاح نظام از انحراف بود حتی درصد خاموشی که به پای صندوق آمدند که اغلبشون میرحسین رو به عنوان سیاستمدار با فرهنگ و درایت دوران جنگ می شناختند و می دونستند که بی گدار وارد این صحنه نشده و به این قصد اومدند که شاید حرف تازه ای و روزنه جدیدی برای تغییر و اصلاح و حتی بازگشت به اصول اولیه انقلاب داشته باشیم که افسوس به ناکجاآباد تا به امروز رسیدیدم. چهره نظام در جهان مخدوش . اعتماد عمومی از نظام سلب . بزرگان نظام مورد اتهام . اغلب نخبگان سیاسی کشور در بند . اختلافاتا در سطوح مراجع دینی . امنیت اجتماعی در حد پایین و سرکوب این جنبش آرام و صلح آمیز به قیمت امنیتی کردن محیط برای چه ؟ آیا تمدید حضور 4 سال یک نفر بر کرسی منصبی غصبی ارزش این همه تاوان را داشت؟ آیا می خوایم مخالفان رو به معاندان تبدیل کنیم ؟ آیا اینقدر حکومت به خودش مطمئن شده که حتی یاران از خود گذشته اولیه انقلاب را نیز فراموش کرده و حکم به ارتداد آنها می دهد . به کجا چنین شتابان؟
باشد که کسی در این سرسرا چراغی بیفروزد تا اندکی نور به دالان های تنگ و تاریک حقیقت تابانده شود. _________________ پرواز را علامت ممنوع ميزنيد ، با جوجه هاي بنشسته در آشيانه چه ميكنيد؟
 |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| Ali_B از این تاپیک تشکر میکنم |
|
apachi
معاونت کلوپ

عضو شده در: 3 شهریور 1385

امتياز: 321
|
تاریخ: چهارشنبه 17 تیر 1388 - 04:41 عنوان: |
|
|
سلام
علی مثل اینکه کلت بوی قورمه سبزی میده داداش
داداش حالا اینجا فقط از ندا چیزی ننوشته بودی چرا اسم تاپیکت در مورد ندا هست نمیدونم
راستش داداش باید بگم ، بگم؟من تورو خیلی دوست دارم ، بازم بگم؟
خوب میگم ، داداش جدایی دین از سیاست عملی نیست هرچند که این دو هیچ وقت با هم تطبیق پیدا نمیکنند ولی همزیستی عجیبی با هم دارند
میدونی ملت ما همیشه مثل فنر بوده ، تا جایی که میتونسته زیر فشار دوام اورده ولی...
داداش این انتصابات ، ببخشید انتخابات هم تموم شد و فنر ایران یه کوچولو دیگه جمع شد ، خدا آخر و عاقبتمون رو خیر کنه ، ما که (نسل ما) روز خوش ندیدیم ان شا الله نسل بعدمون بهتر زندگی کنند ، ان شاالله چند ده سال دیگه وقتی مناظرات انتخاباتی پخش میشه مجریش بشه نوه فردوسی پور.از شوخی گذشته ،امیدوارم تو اون مناظره ها به جای اینهمه امار و ارقام حال به هم زن یه نفر پیدا بشه بگه که اقا امید به زندگی مردم ایران چقدر هست ، بعد انگشتشون رو بکنن تو ... تورم و در نیارن(ببخشید خود سانسوری کردم) .ان شا الله دیگه نسلهای بعدی اینقدر نگن بیکاری بیکاری ، که اخرش اینجوری برن سر کار و انتصابات کنن
تقصیر خودمون ، انقدر گله کردیم ، بیکاریم بیکاریم ، گذاشتنمون سر کار ،دستشون درد نکنه..
ا ا ا، اینا رو من گفتم؟آقا بخدا من ننوشتم ، کیبوردم بود ، همش تقصیر این علی هست، آقا میدونه من قرمه سبزی دوست دارم همش داره اینجا قرمه سبزی درست میکنه
خلاصه اینکه
مرا به خیر تو امیدی نیست ، شر مرسان دکتر محمود جان خان
علی امروز فردا اینجا رو فیلتر میکنن ، بابا این تاپیک رو پاک کن . عجبا
رای ما ،؟؟!!! رای ما چی بود راستی؟؟؟؟ ما منظورم من و کیبوردم هست  _________________ هیچ اگر سایه پذیرد ، من همان سایه هیچم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: چهارشنبه 17 تیر 1388 - 12:21 عنوان: |
|
|
سلام وحید می دونم تو هم تو خط قورمه سبزی و از عوامل استکباری اون هستی
قصدم از نوشتن این تاپیک در رابطه با موضوع ندا بود یه دفعه سر از مطالب دیگه ای در آورد منم مطلب رو ادامه دادم همش تقصیر این کیبوردهای امروزیه است الف رو که بگی تا ی رو خودشون مینویسن حالا اگه تونستی سر تیتر مناسب تری برای موضوع پیدا کنی بگو عوض کنم
از نظر تو این تاپیک بر علیه نظام بود یا در دفاع از نظام ؟ از نظر خودم توی این تاپیک از نظام دفاع کرده بودم و چیزی ننوشتم که نیاز به سانسور و فیلتر داشته باشه . حالا یه مدت میزاریم باشه بعد یکاریش می کنم.
درباره نسل های آینده نوشتی بعید می دونم روش و سبک امروزی در آینده هم وجود داشته باشه چون رسانه های در حال تکثیر و تطبیق با محیط هستند سال ها پیش وسیله ارتباطی نوار ضبط و فیلم پروژکتور بود بعد شد فیلم های ویدویی کم کم تبدیل به موبایل و ماهواره و اینترنت شد مطمئنم در آینده وسیله های مدرن تری که کمتر میشه اونا رو ممیزی کرد بوجود خواهد اومد و گردش اطلاعات خیلی ساده از امروز بین مردم خواهد بود .... بقیه این مطلب رو اینجا حذف کردم فقط بخاطر تو
عزیزی |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
apachi
معاونت کلوپ

|
تاریخ: پنجشنبه 18 تیر 1388 - 04:23 عنوان: |
|
|
علی عزیز مسلما نوشتار تو طرفدار نظام بود کما اینکه من هم موافق نظام هستم ولی باید یک سری اصلاحاتی صورت بگیره ، این روند کنونی اگر ادامه پیدا کنه به قول موسوی به دیکتاتوری کشیده میشه ، از پیشرفت نسلهای اینده گفتی ولی من میگم مگه این دوره ارتباطات ضعیف بود؟مگه تکنولوزیپیشرفته نبود؟درد من اینه که این روند نهایتا باعث میشه یک کشوری مثل کره شمالی بشیم (البته میتونه بدتر هم بشه) من میگم آقا چرا از کتابخانه شیراز صندوق رای پیدا میشه؟ چرا تو شهر من ، جایی که طرفدار موسوی زیاد بوده تعرفه کم میاد ؟جالب اینجاست که اکثرا هم تو مدارس کمبود تعرفه بود ، چرا باید کار به جایی برسه که امثال ندا فدا بشن؟مگه این ملت کم خون داده؟من میگم مناظره هایی که گذاشته میشه قبلش باید یک دوره کلاس هم واسه اقایون گذاشته بشه تا ما مناظره ببینیم نه مجادله ، من میگم اقا دهن این تورم ... شد ازبس انگولکش کردن ولی کسی نگفت قدرت خرید مردم چقدره ، گیرم تورم(همونی که نن جون کروبی هم میدونه چقدره) بشه 1 درصد ولی وقتی مردم درامد و قدرت خرید نداشته باشن چه فایده داره؟ من میگم اقا چرا باید همیشه بین بد و بدتر انتخاب کنیم؟چرا هیچ وقت خوبی واسه انتخاب وجود نداره(موسوی هم پرورش یافته همین ها هست)، من میگم چرا باید اتوبوسها اتش بگیرن ، چرا شیشه ها باید شکسته بشه، چرا تیرها باید شلیک بشه؟اصولا خیلی از اینها رو من نگفتم ، کیبوردم گفت
علی خیلی وقت هست میخوام در مورد انتخابات بنویسم ولی امتحانات اجازه نمیده
فقط میخوام بگم خدا رو شکر که وضعیت اروم شد و بعضی فرصت طلبها نتوستن کاری بکنند ، اخه اینجور مواقع هر کسی میاد و واسه خودش سهمی برمیداره (کمونیستها دنبال منافع خودشون ، لیبرالها ،سوسیالیستها و ...)خدا رو شکر که به خیر گذشت _________________ هیچ اگر سایه پذیرد ، من همان سایه هیچم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Ali_B
مدیر فنی سایت

|
تاریخ: پنجشنبه 18 تیر 1388 - 18:22 عنوان: |
|
|
وحید در مورد پیشرفته بودن ارتباطات گفتی . درسته ارتباطات پیشرفته بود ولی هیچ کدومشون قابلیت تبادل آزاد اطلاعات رو نداشت همشون بطوری محدود , قطع , کنترل یا بسته شده بود و تنها ماهوارها که یک طرفه اطلاعات ارائه می دادند اونم هر شبکه ای هماهنگ با سیاست گذاری مربوطه به خودش اطلاع رسانی میکرد. در مورد تدارک و پخش این مناظره ها بعید می دونم که یک تصمیم مقطعی بوده باشه و موضوعش خیلی عمیق تر از یک پخش مباحثه و مناظره بود و مطمئنا در سطوح بالاتری قبلا اجازه ابراز یک سری مطالب به افراد خاص با در نظر گرفتن تبعات احتمالی بعدی اون داده شده بود.
در مورد موسوی با هم اختلاف نظر داریم . من به شخصه از هر فردی که به عنوان نماینده اصلاح طلب معرفی می شد حمایت می کردم چون بحث من بر روی یک نوع ایده و تفکر بود نه شخص . وقتی سیستمی رو قبول داری و می دونی که معمارش طوری اون رو طراحی کرده که بشه اصلاحش کرد و قابلیت های بالایی برای جلوگیری از دیکتاتوری در قانون اساسی اش در نظر گرفته شده (فارغ از اینکه این اصول اجرا میشه یا نه ) و وقتی امید بازگشت به ساختار بندی اصلی اون رو داشته باشی تا حدودی هدفمند تر عمل می کنی .
دوره اول ریاست جمهوری احمدی نژاد به همین صورت بود. احمدی نژاد بر موج منفی ایجاد شده بر علیه آقای رفسنجانی سوار شدو کاری کرد که بین بد و بدتر ( چون مردم از احمدی نژاد شناختی نداشتن و همین سیاست رو در معرفی کاندیداهای مجلس هم بشدت ادامه دادند بصورتی که از کاندیدهای تابلو دار کمتر استفاده شد و همفکرهای ناشناس یا کسانی که کمتر در مورد مسائل روز جبهه شون مشخص بود انتخاب و معرفی شدند ) رای مردم رو به هر صورت جذب کنه البته اگر از تخلفات انتخاباتی و داستان خواب اصحاب کهف در دور اول رای گیری چشم پوشی کنیم .
منتظر نوشته های گرمت هستم راستی چه رشته ای می خونی؟ |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
apachi
معاونت کلوپ

|
تاریخ: جمعه 19 تیر 1388 - 01:14 عنوان: |
|
|
سلام داداش
راستش نمیدونم چی بگم، من از اول از سیاست خوشم نمیومد هرچند تقریبا همیشه پیش بینی هام درست از اب در میومد به جز یکی دو مورد که یکیش هم این انتخابات اخیر بود و امیدوارم پیش بینی بعدی من هم در مورد اینده ایران درست نباشه ، این دوره اولین دوره ای بود که واقعا دوست داشتم کمکی کنم تا نامزد مورد علاقه ام انتخاب بشه
من داداش ترم اخر اقتصاد هستم
در مورد نوشتن هم لطف داری همیشه هرچی نوشتم حرف دلم بود مثل اون تاپیک جنجالی یاد دوستان بخیر (فکر میکنم لازم یه تاپیک دیگه بزنم به اسم یاد دوستان واقعا بخیر)
ان شا الله یکم سرم خلوت بشه و یکم شرایط اروم بشه تا بتونم بدون غرض بنویسم
(منظورم در مورد انتخابات هست که بتونم یه مطلب منطقی بنویسم نه احساسی)
خلاصه اینکه چاکریم
دلمون واسه بچه ها تنگیده بد فرم
یا علی _________________ هیچ اگر سایه پذیرد ، من همان سایه هیچم |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|