کلوپ دوستان - هر روز متفاوت تر از همیشه: تالار گفتگو

تالارها :: مشاهده موضوع - طنز سرطان سینه ...?
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست تالارها » طنز و سرگرمی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
طنز سرطان سینه ...?
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385
iran.gif

امتياز: 1805

پست تاریخ: سه‌شنبه 15 اردیبهشت 1388 - 10:53    عنوان:  طنز سرطان سینه ...? پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

چندی پیش در روزنامه ها ، طی بخشنامه ای اعلام شده بود که پزشکان می بایست از این به بعد به جای کلمه «سرطان پستان» از عنوان «سرطان سینه» استفاده نمایند . پزشک محترمی نیز طی مقاله ای در همان روزنامه معترض شده بود که در علم آناتومی ، «پستان» و «سینه» دو مقوله ی جدا از هم هستند . سینه قسمتی از بدن است که ریه و قلب زیر آن قرار دارد و پستان روی آن . بنابر این نمی توان به جای «پستان» گفت «سینه» و در نهایت هم به ریش مبتکر این واژه گزینی خندیده بود .

یادم نیست این بخشنامه را وزارت بهداری صادر کرده یا پیشنهاد فرهنگستان زبان بود . کاری هم به این نداریم که آن آقای دکتر تا چه حد راست می گفت یا نه ، ولی این را می دانم که این مقوله سر دراز دارد و ابعاد آن خیلی گسترده تر از این حرف هاست .

مثلا معلوم نیست تکلیف واژه های دیگری که ترکیب مشترک دارند چیست . می پرسید یعنی چه ؟ حالا توضیح می دهم :

از این به بعد به «پستانک» چه باید گفت ؟ «سینه اََک»؟ یا واژه ی دیگری پیشنهاد می شود . یا لغاتی که مشابه و نزدیک به آن هستند ، مثل «پیستون» یا «پسته». چون اگر معتقد باشیم که «ان» آخر پستان ،«ان» تثنیه است ، بنابر این پسته که مفرد آن است را چه باید نامید ؟

از پسته بگذریم ، ما جزو داروهای گیاهی ، گیاهی داریم به نام «سه پستان» که معمولا ً با عناب تجویز و مصرف می شود . آیا از این پس وقتی به عطاری می رویم ، باید سراغ «عناب سه سینه» را بگیریم ؟ اگر جناب عطار در جریان این بخشنامه نباشد تکلیف چیست ؟

از آن بالاتر ، تکلیف گروه پستانداران در علم جانور شناسی چه می شود ؟ آیا «سینه داران» جایگزین مناسبی است یا «شیردان داران» را باید پیشنهاد کرد؟ مثلا ً تصور کنید گوساله که از اول خلقتش تا حالا برای خوردن شیر مادر به سراغ پستان گاو در بین پاهای عقب رفته ، حال باید به سراغ سینه ی گاو در بین پاهای جلو برود . تازه چی گیرش می آید که بخورد؟

بعد می رسیم به لغات هم عرض ، مثلاً در صنعت ما واشری داریم به نام «ممه یی» که به سر شیلنگ یا لوله وصل می شود . آیا ممه یی نیز ممنوع است یا اشکالی ندارد ؟

از همه ی این ها که بگذریم ، تاثیر چنین بخشنامه ای در ادبیات بسیار مشکل آفرین است . تصور کنید دیوان تمام شاعران باید بازخوانی و باز نویسی شود .

مثلا ً باید بگوییم :

گویند مرا چو زاد مادر / سینه به دهان گرفتن آموخت

به همین ترتیب بسیاری از اشعار فورکلور باید اصلاح شود . از جمله باید خواند :

اتل متل توتوله

گاو حسن چه جوره

نه شیر داره نه سینه

شیرشو بردن به گینه

حالا اگر در هندوستان قحطی شیر هم شد که شد .

هکذا ضرب المثلهای زیادی که باید اصلاح شوند که فعلاً با آن ها کاری نداریم .

اما مشکل بعدی ، بعد از اصلاح شعر شعرا ، در نسل بعدی ظاهر می شود . یعنی جوان های نسل آینده که بچه های کنونی ما باشند ، وقتی به واژه ی تبدیلی اصلاح شده (یعنی سینه) بر می خورند نمی دانند واقعا منظور شاعر همان سینه است یا این سینه قبلا پستان بوده است . مثلاً وقتی شاعر می گوید :

سینه خواهم شرحه شرحه از فراق

یا می گوید :

خدایا سینه ای ده آتش افروز

واقعاً منظور اولیه ی شاعر همان سینه بوده است یا چیز دیگری .

همچنین واژه هایی مثل : سینه ریز ، سینه خیز رفتن، سینه سپر کردن ، سینه چاک و قس علی هذا. _ قس علی هذایش این است که اگر در رستوران گارسون پرسید : ران مرغ می خورید یا سینه ی مرغ ؟ معلوم نیست حرف بدی دارد می زند یا بیچاره منظوری ندارد .

توجه دارید که در چنین شرایطی آدم به همه چیز شک می کند . مثلاً وقتی مترجمی «انشراح صدر» را «فراخی سینه» ترجمه کرده است ، معلوم نیست این بخشنامه دست و پای او را در ترجمه بسته یا این که واقعاً فراخی این سینه ، فراخی سینه بوده است نه فراخی ... .

ملاحظه می فرمایید یک سرطان پسـ... ببخشید ، سرطان سینه ی ناقابل ، چه الم شنگه ها ممکن است به دنبال داشته باشد ؟

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
تشکرها از این تاپیک
keyvan از این تاپیک تشکر میکنم 
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 25 فروردین 1389 - 02:53    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

يک برنامه‌نويس و يک مهندس در يک مسافرت طولانى هوائى کنار يکديگر در هواپيما نشسته بودند.
برنامه‌نويس رو به مهندس کرد و گفت: مايلى با همديگر بازى کنيم؟
مهندس که مي‌خواست استراحت کند محترمانه عذر خواست و رويش را به طرف پنجره برگرداند و پتو را روى خودش کشيد. برنامه‌نويس دوباره گفت: بازى سرگرم‌کننده‌اى است. من از شما يک سوال مي‌پرسم و اگر شما جوابش را نمي‌دانستيد ۵ دلار به من بدهيد. بعد شما از من يک سوال مي‌کنيد و اگر من جوابش را نمي‌دانستم من ۵ دلار به شما مي‌دهم. مهندس مجدداً معذرت خواست و چشمهايش را روى هم گذاشت تا خوابش ببرد. اين بار، برنامه‌نويس پيشنهاد ديگرى داد.
گفت: خوب، اگر شما سوال مرا جواب نداديد ۵ دلار بدهيد ولى اگر من نتوانستم سوال شما را جواب دهم ٥٠ دلار به شما مي‌دهم. اين پيشنهاد چرت مهندس را پاره کرد و رضايت داد که با برنامه‌نويس بازى کند.
برنامه‌نويس نخستين سوال را مطرح کرد: «فاصله زمين تا ماه چقدر است؟» مهندس بدون اينکه کلمه‌اى بر زبان آورد دست در جيبش کرد و ۵ دلار به برنامه‌نويس داد.
حالا نوبت خودش بود. مهندس گفت: «آن چيست که وقتى از تپه بالا مي‌رود ۳ پا دارد و وقتى پائين مي‌آيد ۴ پا؟» برنامه‌نويس نگاه تعجب آميزى کرد و سپس به سراغ کامپيوتر قابل حملش رفت و تمام اطلاعات موجود در آن را مورد جستجو قرار داد. آنگاه از طريق مودم بيسيم کامپيوترش به اينترنت وصل شد و اطلاعات موجود در کتابخانه کنگره آمريکا را هم جستجو کرد. باز هم چيز بدرد بخورى پيدا نکرد. سپس براى تمام همکارانش پست الکترونيک فرستاد و سوال را با آنها در ميان گذاشت و با يکى دو نفر هم گپ زد ولى آنها هم نتوانستند کمکى کنند.
بالاخره بعد از ۳ ساعت، مهندس را از خواب بيدار کرد و ٥٠ دلار به او داد.
مهندس مودبانه ٥٠ دلار را گرفت و رويش را برگرداند تا دوباره بخوابد. برنامه‌نويس بعد از کمى مکث، او را تکان داد و گفت: «خوب، جواب سوالت چه بود؟» مهندس دوباره بدون اينکه کلمه‌اى بر زبان آورد دست در جيبش کرد و ۵ دلار به برنامه‌نويس داد و رويش را برگرداند و خوابيد

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 1 اردیبهشت 1389 - 23:51    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

۱. متوسط وزن پستان ۱.۱ پاوند بوده و شامل ۵-۴٪ از چربی‌های کل بدن است.

۲. مشابه آلت مردانه، پستان‌ها نیز در هنگام تحریک برجسته می‌شوند.

۳. در هنگام نعوظ، متوسط طول نوک پستان‌ها حدود ۱ سانتیمتر است.

۴. متوسط اندازه پستان‌ها در امریکا 36C است. (۱۵ سال پیش این اندازه 34B بود).

۵. در قرون وسطی این اندازه‌ها جذاب نبودند و پستان‌های کوچک و بافاصله محبوبیت بیشتری داشتند.

۶. در سال ۲۰۰۸،‌ ۳۰۷،۲۳۰ مورد عمل کاشت پستان در امریکا صورت گرفت که رده اول عمل‌های زیبایی را (بیش از جراحی بینی و لیپوساکشن) به خود اختصاص داد.

۷. هزینه متوسط یک جراحی [پستان] حدود ۳،۷۰۰ دلار است.

۸. حدود ۲۰،۹۶۷ عمل کوچک‌سازی پستان در سال ۲۰۰۸ صورت گرفت.

۹. ابتدائاً، جراحان کاشت مواد گوناگونی را همچون عاج، توپ‌های شیشه‌ای، پلاستیک خرد شده، غضروف گاو و سیلیکون درون پستان‌ها امتحان کردند که اغلب منجر به نتایج ناخوشایندی گردید.

۱۰. شیلا هرشی دارنده بزرگترین پستان کاشت شده جهان با حجمی معادل ۱۰ لیتر است. (او پستان‌بندی با اندازه 38KKK استفاده می‌کند).

۱۱. پوشاک مخصوص پستان‌ها از قرن هفتم پیش از میلاد برای خانم‌ها وجود داشته است اما تولید انبوه آنها از سال ۱۹۳۰ آغاز شد. (امروزه این صنعت ۱۶ میلیارد دلار در سال سود‌آوری دارد).

۱۲. زنان در ایالات نیویورک، اوهایو، تگزاس، هاوایی و مین قانوناً مجاز به عدم پوشش پستان‌های خود هستند.

۱۳. شیر انسان نسبت به شیر گاو شیرین‌تر، حاوی ویتامین E، آهن و اسید‌های چرب بیشتر و سدیم کمتر است.

۱۴. پنج درصد نوزادان (مستقل از جنسیت) در دوماهه اول تولدشان شیر می‌دهند.

۱۵. اگر می‌خواهید از آویزان شدن پستان‌هایتان جلوگیری کنید، از استعمال دخانیات بپرهیزید.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389 - 00:08    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

۱. متوسط وزن پستان ۱.۱ پاوند بوده و شامل ۵-۴٪ از چربی‌های کل بدن است.

۲. مشابه آلت مردانه، پستان‌ها نیز در هنگام تحریک برجسته می‌شوند.

۳. در هنگام نعوظ، متوسط طول نوک پستان‌ها حدود ۱ سانتیمتر است.

۴. متوسط اندازه پستان‌ها در امریکا 36C است. (۱۵ سال پیش این اندازه 34B بود).

۵. در قرون وسطی این اندازه‌ها جذاب نبودند و پستان‌های کوچک و بافاصله محبوبیت بیشتری داشتند.

۶. در سال ۲۰۰۸،‌ ۳۰۷،۲۳۰ مورد عمل کاشت پستان در امریکا صورت گرفت که رده اول عمل‌های زیبایی را (بیش از جراحی بینی و لیپوساکشن) به خود اختصاص داد.

۷. هزینه متوسط یک جراحی [پستان] حدود ۳،۷۰۰ دلار است.

۸. حدود ۲۰،۹۶۷ عمل کوچک‌سازی پستان در سال ۲۰۰۸ صورت گرفت.

۹. ابتدائاً، جراحان کاشت مواد گوناگونی را همچون عاج، توپ‌های شیشه‌ای، پلاستیک خرد شده، غضروف گاو و سیلیکون درون پستان‌ها امتحان کردند که اغلب منجر به نتایج ناخوشایندی گردید.

۱۰. شیلا هرشی دارنده بزرگترین پستان کاشت شده جهان با حجمی معادل ۱۰ لیتر است. (او پستان‌بندی با اندازه 38KKK استفاده می‌کند).

۱۱. پوشاک مخصوص پستان‌ها از قرن هفتم پیش از میلاد برای خانم‌ها وجود داشته است اما تولید انبوه آنها از سال ۱۹۳۰ آغاز شد. (امروزه این صنعت ۱۶ میلیارد دلار در سال سود‌آوری دارد).

۱۲. زنان در ایالات نیویورک، اوهایو، تگزاس، هاوایی و مین قانوناً مجاز به عدم پوشش پستان‌های خود هستند.

۱۳. شیر انسان نسبت به شیر گاو شیرین‌تر، حاوی ویتامین E، آهن و اسید‌های چرب بیشتر و سدیم کمتر است.

۱۴. پنج درصد نوزادان (مستقل از جنسیت) در دوماهه اول تولدشان شیر می‌دهند.

۱۵. اگر می‌خواهید از آویزان شدن پستان‌هایتان جلوگیری کنید، از استعمال دخانیات بپرهیزید.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

Farsi theme project By : Mihanitc