| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
divoneroozi
همکار افتخاری

عضو شده در: 11 تیر 1385

امتياز: 4691
|
تاریخ: دوشنبه 17 فروردین 1388 - 05:01 عنوان: بیوگرافی بازیگران سینمای ایران |
|
|
بیوگرافی آرام جعفری
متولد 22 بهمنماه سال 59 در تهران است،
فرزند دوم خانواده تحصیلاتش را در رشته نقاشی به پایان رسانده و همچنین در عالم تئاتر بارها روی صحنه رفته،
اولین باری كه جلوی دوربین رفت در مجموعه «خارج از حصار» بود و بعدها با مجموعه «میگی نه نگاه كن» مهمان خانهها شد و این بار با پرواز در حباب آمد، سریالی كه چهارشنبهها از <بكه سوم سیما پخش میشود. به بهانه پخش سریال «پرواز در حباب» آخرین گفتههای او را بخوانید.
* آرام همه آدمها رو دوست داره، لجبازه، مهربونه و غیرقابل پیشبینیه.
* من كار با آقای مقدم رو خیلی دوست دارم، ایشان با من تماس گرفتند و بعد از اینكه توضیحاتی درباره نقشم شنیدم با كمال میل قبول كردم كه در این پروژه همكاری كنم.
* به شدت به بیزینس (تجارت) علاقهمندم.
* حدودا سه الی چهار سال به صورت جدی نقاشی میكردم و در حال حاضر فرصت ندارم ولی راستش رو بخوای دلم برای نقاشی تنگ شده.
* اصولا هر انسانی آرزوهای شخصی داره كه قابل بازگو نیست، من هم یكسری آرزوها داشتم كه بهش نرسیدم.
* وقتی در كنار بازیگرانی بازی كنی كه فقط خودشون رو مهم ندونند انرژی میگیری، بازیگرانی كه بازیگر نقش مقابلشون هم براشون مهمه و حتی برای حس بازیگر مقابلشون از هر كمكی كه از دستشون بر بیاد دریغ نمیكنند.
* من قبلا تئاتر كار میكردم از وقتی كه سنم كم بود روی صحنه تئاتر بودم و بعد هم به طور اتفاقی وارد تلویزیون شدم.
* من تعریف جداگانهای از سوپراستار دارم. در كشور ما و سینمای ایران متاسفانه سوپراستارها دورهای شدند. یك دوره اسم یك سوپراستار روی زبونهاست و بعد كه چهرهای جدیدتر و بازی جدیدتر نظر همه رو جلب میكنه و به قولی سوپراستار جدید میاد، دیگه نامی از سوپراستار قدیمی شنیده نمیشه به خاطر همین اكثر سوپراستارهای سینمای ما یك دوره اذیت میشوند به خاطر اینكه اسمشون روی زبونهاست و یك دوره اذیت میشوند چون توجهها دیگه منحصر به بازیگر و سوپراستارهای جدیده اما این وسط عدهای هستند كه محبوب مردم هستند، نه سوپراستار و محبوبیتش هم دورهای نیست. من دوست دارم محبوب باشم.
* بازیگرهای زن در سینما و تلویزیون و همچنین تئاتر امروز ایران خیلی پربارتر و با حس و تكنیكالتر نسبت به دیروز كار میكنند و در حال حاضر موقعیت هنرپیشه زن در ایران خیلی بهتر از قبل و چند سال پیش شده.
* من دیوانهوار بچهها رو دوست دارم. برای مثال همین چند روز پیش كه از تلویزیون شیرخوارگاه رونشون میداد، های های زدم زیر گریه.
* شنیدن صدای استاد علیرضا افتخاری بهم انرژی می دهد.
* سعی میكنم سفرهای كوتاه داشته باشم به اطراف شهر تهران میرم مثل فشم و یا شمال.
* كسی روحش تندرست و سلامته كه یك لحظه از یاد خدا غافل نباشه، آدمها رو دوست داشته باشد و به همه چیز با دید منفی نگاه نكنه _________________ با تشکر ===>
دبیر کل انجمن دیوانگان سایت دوستان |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| divoneroozi از این تاپیک تشکر میکنم |
|
divoneroozi
همکار افتخاری

|
تاریخ: دوشنبه 17 فروردین 1388 - 05:03 عنوان: |
|
|
بیوگرافی الیزابت امینی
الیزابت امینی متولد اسفند ماه سال 1354 در تهران و مجرد می باشد. وی تحصیلات خود را در رشته روان شناسی نیمه کاره رها کرده و به علت علاقه به حرفه بازیگری به مطالعه و تحصیل در این زمینه اقدام نمود.
الیزابت امینی دوره آموزش بازیگری را ابتدا در سال 1376 در آموزشگاه پویا شروع و به طور حرفه ای وارد کار تاتر شده و با دو تاتر کودک به گروه تاتر بزرگسالان وارد شده و برای اجرای نمایش سنگین الکترا مدت یک سال به تمرین این نمایش پرداخت که با کم لطفی هیات بازبینی مواجه شد و این تاتر به روی صحنه نرفت.
در سال 1379 و بخاطر بازی در فیلم خواب سفید دعوت به تست بازیگری شد که این فیلم آغازی برای شروع کار بازیگری خانم امینی شد.
بعد از بازی در این فیلم و به دلیل علاقه و احساس نیاز به آموزش هر چه بیشتر در آموزشگاه کیمیای هنر مشغول به فراگیری این هنر زیر نظر اساتیدی همچون:
بازیگری حرفه ای: آقای شریفی نیا و خانم حاجیان
فن بیان و بازیگری حسی: آقای مهدی فتحی
حرکات موزون: نادر رجب پور و دیدار قنبرزاده
کارگردانی: خسرو شجاعی
روان شناسی بازیگری: دکتر گرشاسبی
دوره های مختلف و مفیدی را گذراند.
خانم امینی تا آخر سال 1382، 12 کار تصویری را در کارنامه هنری خود دارند.
لازم به ذکر است که خانم امینی حدود 10 ماه، به دلیل مشکل شخصی کلیه پیشنهادها را که عمدتاً فیلم های سینمایی بوده اند را رد کرده اند که دوره سکوت کاری ایشان محسوب می شود.
آخرین کار وی مجموعه تلویزیونی وفا می باشد که در ایام عید نوروز 85 پخش شد _________________ با تشکر ===>
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
divoneroozi
همکار افتخاری

|
تاریخ: دوشنبه 17 فروردین 1388 - 05:05 عنوان: |
|
|
بیوگرافی شبنم قلی خانی
شبنم قلی خانی در نوزدهم آبان سال 1356 در تهران به دنیا آمد،
او دارای دیپلم ریاضی فیزیك است،
در دانشگاه در رشته ی تئاتر قبول شد و گرایش طراحی صحنه را انتخاب كرد.
چندی بعد در كنكور كارشناسی ارشد در گرایش كارگردانی تئاتر مشغول به تحصیل شد و هم اكنون فارغ التحصیل این رشته است،
وی كارش را از سال 1375 با تئاتر آنتیگونه آغاز كرد و در سال 76 با همین تئاتر، در شهر تئاتر شهر بر روی صحنه رفت،
اولین كار او باعث شد، وی با بازی در فیلم سینمایی «مریم مقدس» به كارگردانی شهریار بحرانی چهره شود. به سال 79 بود كه او یك شبه ره صد ساله پیمود، از دیگر فیلم های سینمایی كه او ایفای نقش كرد، می توان به یك الف ناقابل، عطش، جوجه اردك من و وعده دیدار اشاره داشت، همچنین او در مجموعه های تلویزیونی زیادی ایفای نقش كرده است كه از آن جمله می توان به
«اولین شب آرامش» اشاره كرد ...
جمعه 19 آبان تولد این بازیگر توانای سینما و تلویزیون است، او بجز مدرك تحصیلی كه اخذ كرده، یك دوره آموزش گریم سینمایی و چهره پردازی زیر نظر استاد جلال الدین معیریان گذرانده و یك دوره آموزش فیلم نامه نویسی نیز دركلاس های حوزه هنری زیر نظر فریدون جیرانی دیده است، وی در حال حاضر غیر از بازیگری و كارگردانی فیلم در دانشگاه آزاد مشغول تدریس رشته تئاتر به دانشجویان است، وی در زمینه ساخت فیلم كوتاه هم فعالیت می كند، ابتدا فیلمی به نام «من تنها» را ساخت و سپس فیلم دیگری به نام «خونه» را كارگردانی كرد...
شبنم قلی خانی، در كنار مادرش در منطقه سعادت آباد تهران زندگی می كند، چرا كه سال ها پیش پدرش دارفانی را وداع گفته است.آخرین كاری كه از او در نوبت پخش است، اثر «اگر عشق نبود» به كارگردانی فیاض موسوی است، وی در این مجموعه نقش دختری به نام پریسان را ایفا می كند، پریسان دختری است كه می تواند با مشكلات به تنهایی كنار بیاید، او به عرفان رو می آورد و این معنویت در زندگی اش باعث می شود كه از پس مشكلات برآید.
همان طور كه گفتیم، قلی خانی در سال 82 پدرش را از دست داد و حالا با مادرش زندگی می كند، او فرزند سوم خانواده است، یك برادر و یك خواهر بزرگ تر از خود دارد كه هر دو متاهل و دارای فرزند هستند. او از لحاظ شخصیتی آدم جالبی است، آدم های مختلف را در زندگی به راحتی می تواند تحمل كند و به قول معروف زود از كوره در نمی رود، اما ناگفته نماند كه گاهی اوقات محیط كار و زندگی خسته اش می كند، با اینكه در قبال اطرافیان تحمل دارد، اما در رابطه با خودش این گونه نیست.
قلی خانی در مورد مجموعه اولین شب آرامش می گوید: «نقش آذر را دوست داشتم و از اینكه این نقش را بازی كردم راضی ام، آذر بر پایه احساساتش فكر نمی كرد و از روی منطق عمل می كرد، همان طور كه در مجموعه دیدیم كه او در روز ازدواج از «سفره عقد» بلند می شود و می رود، به نظرم آذر تصمیم درستی گرفت، او به حرف دلش گوش كرد.
علاقه او به «فرزاد» باعث می شود كه وارد زندگی علیرضا نشود تا او را بدبخت كند او می خواست مجبور نباشد تا یك عمر به طرف مقابل دروغ بگوید و وانمود كند كه دوستش دارد، اما خودش كس دیگری را در دل دوست داشته باشد. گرچه در آخرین لحظات به این فكر افتاد، اما تصمیم درست و منطقی همین بود. _________________ با تشکر ===>
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|