| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
Sadaf
مدیر تالار اخبار

عضو شده در: 1 تیر 1385

امتياز: 3969
|
تاریخ: سهشنبه 23 مهر 1387 - 16:44 عنوان: مترجم بريتانيايي براي ايران جاسو |
|
|
در دادگاهي در بريتانيا گفته شده كه يك مترجم ارتش بريتانيا در افغانستان براي ايران جاسوسي كرده است.
سرجوخه دانيل جيمز كه در تهران به دنيا آمده اهل برايتون است و مترجم ژنرال ديويد ريچاردز، فرمانده پيشين نيروهاي ناتو در افغانستان بود. او نام اصلي خود را پس از كسب شهروندي بريتانيا به دانيل جيمز تغيير داد.
گفته شده كه او پيام هاي رمزي به وابسته نظامي ايران در كابل ارسال كرده كه طي آن به او گفته است: "من در خدمت شما هستم."
آقاي جيمز كه 45 سال دارد اتهامات وارده را تكذيب كرده است.
مارك دنيس دادستان دادگاه گفته است كه نقش دانيل جيمز كه براي ژنرال ريچاردز كار مي كرد، او را در موقعيتي يگانه قرار مي داد.
در مورد او گفته شده كه او فردي خيالپرداز بوده است.
آقاي دنيس گفت دانيل جيمز بر اين باور بوده كه فرصت پيشرفت شغلي از او گرفته شده است. او بر اين باور بوده كه برخي افسران ارتش "نژادپرست" بودند و مانع پيشرفت او شده اند.
به گفته اين دادستان، در اواخر سال 2006، وفاداري آقاي جيمز به كشورش متزلزل شد و به سوي ايران، زادگاهش چرخيد.
آقاي دنيس افزود او با پشت كردن به افرادي كه با آنها در افغانستان كار مي كرد، به مامور يك كشور خارجي تبديل شد.
دانيل جيمز سعي مي كرد تا اطلاعات محرمانه را در اختيار شورشياني بگذارد كه با نيروهاي اتئلاف در حال مبارزه بودند. او همچنين اين اطلاعات را در اختيار افرادي كه به طور مستقيم يا غير مستقيم از عوامل ناآرامي حمايت مي كردند، قرار مي داد.
دانيل جيمز در دسامبر سال 2006 چند ماه پس از تماس اوليه بازداشت شد. پليس از ساك او كارت حافظه اي به دست آورد كه حاوي اسناد محرمانه بود. اين اسناد درباره فعاليت هاي شورشيان و تحركات نظامي نيروهاي اتئلاف بود.
دانيل جيمز در سال 1986 شهروند بريتانيا شد و پيش از آن معلم رقص سالسا در برايتون بود.
Iranian uk |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| Sadaf از این تاپیک تشکر میکنم |
|
Sadaf
مدیر تالار اخبار

عضو شده در: 1 تیر 1385

امتياز: 3969
|
تاریخ: سهشنبه 23 مهر 1387 - 16:47 عنوان: |
|
|
in agha hamsaye mast esmesham esmaeel bood ke avaz karde va ye clas raghs dare ke salsa yad mide vali chejori be artesh be onvane motarjem molhagh shod ro hich kodome hamsayeha nafahmidan
omidvaram age bigonah bashe azad beshe |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
|
|
|