کلوپ دوستان - هر روز متفاوت تر از همیشه: تالار گفتگو

تالارها :: مشاهده موضوع - آموزش Tewx Warp در ایندیزاین
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست تالارها » اصول چاپ و صفحه آرایی

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
آموزش Tewx Warp در ایندیزاین
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
divoneroozi
همکار افتخاری
همکار افتخاری

عضو شده در: 11 تیر 1385
blank.gif

امتياز: 4691

پست تاریخ: چهار‌شنبه 10 مهر 1387 - 16:34    عنوان:  آموزش Tewx Warp در ایندیزاین پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

با عرض سلام
یکی از جمله کارهایی که امروزه در ایران در بین روزنامه ها و مجلات کاربرد زیادی دارد استفاده از تصاویر دور بریده و ریخته شدن متن به دور تصویر بر اساس شکل نا متعادل تصویر است.

1-خوب در ابتدا در فتوشاپ یه عکس رو باز میکنیم و دور بری میکنیم حتما مطابق شکل که (من عکس خودم را انتخاب کردم تا برخی از دوستان فکر نکنند که این مطالب را از جایی کپی کردیم اما در هر سایتی که این آموزش داده شده باشه روش کار یکی است.) دور بریده و بصورت Transparent باشه یعنی بدون زمینه و بصورت PSD ذخیره کنید( توجه:حتما PSD باشد )

همين تصوير با سايز اصلي

2-محیط Adobe Indesign رو اجرا میکنیم متن رو آماده میکنیم
حالا عکسی رو که درست کردیم از منوی File>Place مطابق شکل بر روی صفحه Import ميکنیم
اما یادتون باشه که موس را در حالتی خارج از انتخاب متن قرار بدید تا عکس در کادر متن قرار نگیره .

همين تصوير با سايز اصلي

3-خوب بعد از اینکه عکس رو بروی صفحه انداختیم باید بوسیله ابزار Pen دور آن رو مطابق شکل در بیاریم لذومی هم نیست خیلی دقیق باشید

همين تصوير با سايز اصلي

4-بعد از اینکه مطابق شکل دور عکس رو با ابزار درست کردیم Pen ، با زدن کلید های Ctrl+Alt+W به پنجره Tewx Warp ميرويم يو مطابق شک گزینه سومی از سمت چپ رو میزنیم

همين تصوير با سايز اصلي
5-خوب شما حالا حالت Text Warp رو به اون خطوطی که با Pen ساختي دادین حالا با پاک کردن رنگ های Strok يعني همان دور خط و Fill همون كل رنگ آن خطوط متوجه خواهید شد که خطی که شما به آن حالت Text Warp دادین عملی شده است .

همين تصوير با سايز اصلي

من برای بهتر دیده شدن عکس در این حالت تعداد ستونهای متن را زیاد کردم و عکس در صفحه نهایی به این صورت است:

همين تصوير با سايز اصلي
خوب شما حالا میتوانید با حرکت دادن خطوط متن ها رو به هر زاویه ای و مکانی که دوست دارید به صورت آهن ربا بکشید
در ضمن این یکی از چند روشی می باشد که برای ایجاد Text Warp استفاده میشود به نظر من این بهترینشه
موفق باشید.
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
تشکرها از این تاپیک
fanosesiah(چهار‌شنبه 10 مهر 1387 - 21:44), divoneroozi از این تاپیک تشکر میکنم 
fanosesiah
همکار افتخاری
همکار افتخاری

عضو شده در: 23 تیر 1385
blank.gif

امتياز: 2493

پست تاریخ: چهار‌شنبه 10 مهر 1387 - 21:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

جالب بود امير جان براي شروع خيلي خوب بود بايد سر فرصت آموزش خوبت رو تمرين كنم .
با اجازت تصاوير رو يه مقدار كوچيكتر ميكنم كه صفحه بندي تاپيك به هم نخوره .. بهترين سايز براي قرار دادن تصاوير در تاپيكها 600*450 پيكسل هست
بازم مرسي

divoneroozi
همکار افتخاری
همکار افتخاری

عضو شده در: 11 تیر 1385
blank.gif

امتياز: 4691

پست تاریخ: جمعه 12 مهر 1387 - 16:21    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

فدات fanosesiah عزيز
من نمي‌دونستم كه سايز اصلي چقدره
متشكرم كه گفتي Smile
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
Parymah
مدیر تالار گرافیک
مدیر تالار گرافیک

عضو شده در: 8 آذر 1385
blank.gif

امتياز: 1560

پست تاریخ: شنبه 13 مهر 1387 - 15:22    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام امير
دستت درد نكنه . تاپيكات عاليه.
همين طور تصويرا! Smile

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

Farsi theme project By : Mihanitc