کلوپ دوستان - هر روز متفاوت تر از همیشه: تالار گفتگو

تالارها :: مشاهده موضوع - یکی جوابه منو بده
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست تالارها » خلوت دوستان

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
یکی جوابه منو بده
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
PARSA1050
كاربر فعال
كاربر فعال

عضو شده در: 19 آذر 1386
iran.gif

امتياز: 497

پست تاریخ: دوشنبه 18 شهریور 1387 - 17:05    عنوان:  آقا فردین یا هر یک ازمدیرای سایت پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

کی اینجا با من مشکل داره هر کسی هست واقعا بی مرفته آخه چی فک کردی دفعه قیل امدین 50 تا از تاپیک های منو پاک کردین هیچی نگفتم این دفعه امدین 83 از تاپیک های منو پاک کردین آخه بی مرفت من همه ی اینا رو به زحمت جمع کرده بودم آخه خودتون بگین کدوم یکی از تاپیک های حادثه ای من که همش در مورد حوادثی بود که تو ایران یا خارج از ایران رخ می داد تکراری بود از همه دوستایی که با دعوت من به این سایت امدن معذرت خواهی می کنم من در مورد این سایت اشتباه کردم من می رم سایتتون مل خودتون هر کس هم دوست داشت می تونه این سایت رو ترک کنه ممنونم.
تشکرها از این تاپیک
PARSA1050 از این تاپیک تشکر میکنم 
PARSA1050
كاربر فعال
كاربر فعال

iran.gif

پست تاریخ: دوشنبه 18 شهریور 1387 - 17:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

یه جواب قانع کننده
Ali_B
مدیر فنی سایت
مدیر فنی سایت

عضو شده در: 1 تیر 1385

امتياز: 1684

پست تاریخ: دوشنبه 18 شهریور 1387 - 22:30    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام پارسا
منتظر توضیحات همکارای مدیر سایت هستیم مطالب حذف شده شما توی کدوم یکی از تالارها بوده ؟
احتمال میدم توی یکی از تالارهای دارای سیستم حذف خودکار مطالبت رو ارسال کرده باشی البته هنوز اطلاع دقیقی ندارم دوستان سیستم حذف خودکار کدوم یکی از تالار ها رو فعال کردن
صبور باشید موضوع حل میشه.
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385
iran.gif

امتياز: 1805

پست تاریخ: سه‌شنبه 19 شهریور 1387 - 01:52    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

PARSA1050 جان دوست من سلام.
اين اولين باري هست كه چنين چيزي ميبينم.و كاملا به شما حق ميدم كه ناراحت باشي.
ولي اميدوارم شما هم به من حق بدي كه با ناراحتي و عصبانيت هيچ چيزي حل نميشه.
من به عنوان مدير تالار موبايل همين جا ميگم كه تا حالا هيچ مطلبي از شما پاك نكردم.
اميدوارم هرچه زودتر اين مساله حل بشه و بازم شما رو شاد و خوشحال ببينينم.
با تشكر.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
Parymah
مدیر تالار گرافیک
مدیر تالار گرافیک

عضو شده در: 8 آذر 1385
blank.gif

امتياز: 1560

پست تاریخ: سه‌شنبه 19 شهریور 1387 - 10:33    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دوستان
با توضيح اينكه شرح مطلب براي علي عزيز ارسال شده و توضيح كافي براي دوستمون پارسا روي سايت هست .
لازم ميبينم بازم بگم مطالب رو در تالار خودش قرار بديد و از ساختن تاپيك هاي زياد خود داري كنيد تا نظم تالار ها به هم نخوره و پيدا كردن مطالب براي عزيزاني كه مطلب مورد نظرشونو توي سايت جستجو ميكنن، راحت تر باشه.
مثلا حوادث بهتره تحت يك يا چند تاپيك كلي و در تالار خودشون (اخبار) قرار بگيرن ! هم دسترسيش آشون تره و هم باعث ميشه تاپيك هاي ديگه هم در سطر تازه هاي سايت ديده بشن.
با تشكر
پري

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
Fardin
مدیریت سایت
مدیریت سایت

عضو شده در: 2 تیر 1385
iran.gif

امتياز: 349

پست تاریخ: سه‌شنبه 19 شهریور 1387 - 12:32    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پارسا جان داداش گلم .. من نه تنها پستي از شما بلكه هيچ پستي از هيچ كدام از كاربران سايت رو پاك نكردم و دليلي هم نمي بينم كسي زحمات شما رو ناديده بگيره و پستهاي مفيدتون رو پاك كنه .. فقط مديران ارشد سايت ( علي و پري ) مي تونن به همه تالارها دسترسي داشته باشند و پستها رو ويرايش يا حذف كنند ساير مديران گرامي فقط در تالاري كه مسئوليت دارند مي توانند اين كار را انجام دهند كه جواب اين دو عزيز هم ملاحظه كرديد من هم احتمال مي دم سيستم حذف اتوماتيك فعال شده باشه كه بررسي بيشتر رو به علي واگذار مي كنم ..
علي جان لطفن تالارهايي كه پست ايشان پاك شده رو بررسي كنيد كه آيا حذف اتوماتيك فعال بوده يا خير به هر حال پارسا جان من اين اطمينان رو به شما مي دم كه كسي هيچكدام از پستهاي مفيد شما رو پاك نكرده .
در پناه حق

Ali_B
مدیر فنی سایت
مدیر فنی سایت

پست تاریخ: سه‌شنبه 19 شهریور 1387 - 16:25    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

ممنون از همکارای عزیز که سریع پاسخ دادند
طبق بررسی تاپیک های مورد نظر در تالارهایی خارج از مباحث مورد نظر ارسال شده بود به همین دلیل حذف شدند. لازمه دوستان قبل از ارسالهاشون قوانین تالارها رو مطالعه کنند.
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
PARSA1050
كاربر فعال
كاربر فعال

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 20 شهریور 1387 - 16:34    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

moshkel az shomast ke hich jai vase havades tarahi nakardin dafe ghabl ham ali u pak kardi vali hich tozihi nadadi shomaha baksh havades nadarin gonagon ham behesh nazdiktar bood pas moshkel az modir fani yani toe ghane konande nist aslan velesh kon pak kardin kare khobi kardin aslan hoselasho nadaram site khodetone dost darin ma aza hich kareim bye
Ali_B
مدیر فنی سایت
مدیر فنی سایت

پست تاریخ: چهار‌شنبه 20 شهریور 1387 - 17:33    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پارسا جان به نظر من اینجا هر کسی اول برای دل خودش دوم برای دیدن و تبادل نظر با دیگر دوستان و سوم برای انجام یک کار گروهی میاد این یکم خودخواهانه است که ما فکر کنیم دوستان بخاطر شخص خاصی اینجا دارن میان . در مورد سری قبل امتیاز گیری و بالا رفتن تعداد ارسال ها حق همه دوستانه و کسی منکر اون نیست ولی باید مواردی رو هم در ارسال ها در نظر گرفت . لطفی کنید بخصوص که تا الان 2بار موارد مشابه براتون پیش اومده ارسال هاتون رو هماهنگ تر با تالار ها ارسال کنید تا همه از مطالبتون استفاده کنند و قوانین و نظم کلوپ هم رعایت شده باشه .فعلا بدلیل اینکه نمی تونم وارد پنل بشم یک تاپیک با هر تعداد ارسال که ازتون حذف شده با یک ایکون ساده توی همون تالار گوناگون بفرستین تا اون رو قفل کنم تا به تعداد ارسالهایی که قبلا داشتید برسید.
زحمت طراحی تفکیک و تالار سازی بخش تالار گفتگو کلوپ رو فردین عزیز با همکاری تعدادی دوستان عزیز دیگه کشیده اند که به نظر من خیلی کامل وجامع هست درصورتیکه از نظرشما تالار جدیدی مورد نیازه اون رو توی بخش پیشنهادات اعلام کنید.

پیروز باشید.
بازگشت به بالای صفحه
PARSA1050
كاربر فعال
كاربر فعال

iran.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 21 شهریور 1387 - 09:06    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

moshkele man emtiyaz nist chera nabayad talar havades ro dashte bashim chera mikhay kare ghalate khodeto ba in harfa makhfi koni aslan moshkele man emtiyaz nist man vase on tapik ham zahmat keshidam chera bayad jash ye sheklak befrestam in harfe sho bi ahmiyati on tapik ha ro miresoone dar zamn aksar onai ke inja hastan az wb ya intenet ya har chiz digei ashna hastan nemikhad sistemetoono bi moshkel jelveh bedi
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385
iran.gif

امتياز: 1805

پست تاریخ: پنج‌شنبه 21 شهریور 1387 - 22:56    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

پارسا جان دوست خوبم سلام.
ببين پارسا جان من به عنوان يه آدم بيطرف اينو ميگم.اكثر مطالب كه در دنياي ما وجود داره مثل خوده ما تابعي از زمان هستن.يه تابع كه معمولا نزوليه و يه روزي بالاخره ارزشش به صفر ميرسه.من در زمينه تخصص خودم مثال ميزنم.مثلا يه روزي 3310 گوشيه خيلي خوبي بوده و اگر اون زمان من يه مطلبي براش نوشته باشم آيا امروز ارزشي داره؟ببين اشتباه برداشت نكن نميخوام ارزش كار و زحمتتو پايين بيارم.ميخوام بگم حوادث تا وقتي كه غبار زمان روش ننشسته جالب و خوندنين.
جداي از موضوع تا حالا توي Forumهاي شلوغ رفتي؟بيشتر از اون كه فراواني مطلب مفيد باشه اين تويي كه در انبوه مطالب سر در گم ميشي و دوست داري از اونجا فرار كني.
پارسا جان برادر من خودتوبراي چندتا پست اينقدر ناراحت نكن.
من تا حالا 3 تا وبلاگ داشتم كه هك شدن.براشون هم خيلي زحمت كشيده بودم.
ميگن يه بار كاگاه آقاي اديسون آتيش گرفت.آقاي اديسن با لبخند داشت سوختن كارگاهشو تماشا ميكرد و به دوستان و همكاراش گفت:چه قدر خوب شد
همه تعجب كرده بودنو
آقاي اديسن ادامه داد : تمام اشتباهات گذشته سوختن و نابود شدن.و حالا ما ميتونينم كارمون رو دوباره از نو و بدون اشتباهشروع كنيم.
پارسا جان دوست من تو هم ميتوني اديسون باشي.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
Ali_B
مدیر فنی سایت
مدیر فنی سایت

پست تاریخ: سه‌شنبه 9 مهر 1387 - 22:27    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام پارسا جان
بالاخره تونستم وارد پنل اصلی بشم و تعداد ارسال های شما رو اصلاح کنم. با تشکر از پیگیری های فردین عزیز

بازگشت به بالای صفحه

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

Farsi theme project By : Mihanitc