| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
fanosesiah
همکار افتخاری

.jpg)
عضو شده در: 23 تیر 1385

امتياز: 2493
|
تاریخ: دوشنبه 17 تیر 1387 - 12:39 عنوان: روتوش از صفر تا .. |
|
|
به اميد خدا با كمك دوستان فتوشاپ كار كلوپ اين تاپيك هم كار خودشو شروع ميكنه ..
از همه دوستان گرافيست خصوصا استاد عزيزم پريماه و دوست گلم امير عزيز تقاضا دارم من و بقيه دوستان عزيز را از اطلاعات مفيدشان در اين زمينه بي بهره نگذارند ..
فعلا براي شروع كلنگ تاپيك رو مي زنيم
اميدوارم مورد استقبال و توجه دوستان قرار بگيره . _________________ هر كس از ظن خويش شد يار من ... |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| Parymah(سهشنبه 18 تیر 1387 - 08:49), fanosesiah از این تاپیک تشکر میکنم |
|
Parymah
مدیر تالار گرافیک

عضو شده در: 8 آذر 1385

امتياز: 1560
|
تاریخ: سهشنبه 18 تیر 1387 - 08:51 عنوان: |
|
|
سلام فانوس سياه
از لطفت ممنونم.
براي رتوش عكس ها در فتو شاپ روشهاي فراواني وجود داره. البته امير عزيز قبلا يه تاپيك در استفاده از ماسك براي رتوش گذاشته.
اما علاوه بر اون شما ميتونين براي شروع از ابزارهاي ساده اي مثل هلينگ براش (چسب زخم) و يا استمپ( مهر) استفاده كنيد.
و براي ادامه تعداد زيادي فيلتر هاي مختلف براي اصلاح يا ايجاد تغيير در عكس ها وجود دارن.
من اينجا يه كم درباره ي اصلاح لكه ها يا خراشهاي روي عكس با ابزار هلينگ براتون مينويسم.
ابزار هلينگ كه به شكل چسب زخم توي جعبه ابزار فتوشاپ ديده ميشه . ابزاري است كه به صورت نمونه برداري عمل ميكنه.
با استفاده از اين ابزار و با نگه داشتن همزمان كليد آلت و كليك كردن روي بافت يا رنگ مورد نظر اون رنگ يا بافت توي حافظه ي موقت ابزار سيو ميشه سپس ميتونيم كليد آلت رو رها كنيم و روي قسمت آسيب ديده به آرومي بكشيم. قسمت كپي شده منتقل ميشه و بخشهاي كناري با توجه به تاريكي يا روشنايي و رنگ اطراف در هم محو ميشن.
استفاده از اين ابزار هم مانند ساير ابزار ها نياز به تمرين و دقت داره. تا به صورت عملي كار آيي اون رو متوجه بشين.
مثال:
شما عكسي دارين كه قبلا روي كارت شناسايي شما بوده قسمتي از اون مهر خورده يا قسمتي با منگنه سوراخ شده. و شما قصد داريد اون رو ترميم و حفظ كنيد.
كافيه در نزديكي محل آسيب ديده ابزر هلينگ و آلت رو همزمان نگه داشته كليك كنيد تا بافت و رنگ مشابه محل آسيب ديده رو بدست بيارينو بعد اون رو خيلي با احتياط روي قسمت آسيب ديده بكشيد.
سعي كنيد فقط قسمت آسيب ديده رو ترميم كنيد و قسمتهاي ديگه تغيير نكنند.
گاهي براي ترميم بهتر و دقيقتر ممكنه نياز باشه شما چندين باز پياپي نمونه گيري و اجرا كنيد.
در هنگام نمونه گيري و اجرا به جهت و شكل بافت ها و ميزان تيرگي دقت داشته باشيد. موقع اجرا فتوشاپ به صورت خودكار سعي ميكنه رنگ ها رو در هم محو كنه پس اگر شما رنگ روشني داريد كه در كنار تيرگي قرار گرفته ، براي جلوگيري از به هم ريختن مرز دو رنگ گاهي لازم هست كه قسمت مورد نظر رو ابتدا سلكت كنيد . تا هنگام اجرا رنگها در هم محو نشن.
اميدوارم ت ضيحاتم براي ابتداي كار كافي باشه. _________________ داشته هامون رو در اختيار هم قرار بديم تا به نداشته هامون برسيم.
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
|
|
|