| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
nane_sakine85
مدیر تالار فرهنگ و ادب

عضو شده در: 18 بهمن 1385

امتياز: 11030
|
تاریخ: یکشنبه 4 شهریور 1386 - 00:00 عنوان: راه هايي برای ساديسمي شدن.... |
|
|
کل نوشته های تخته سیاه رو با دست پاک کنید.
به خروستون آب طلا بدید تا تخم طلا بزاره
ــ خطاب به بند قبل : آخه سادیسمی ، مگه خروس تخم میزاره ؟
ــ خطاب به بند بالا : بتوچه روانی ، مگه فضولی؟
به مادرتون بگید دلمه درست کنه ، بعد فقط برگهاشو بخورید.
توی کفش دوستتون یک قورباغه کوچولو بندازید تا وقتی کفشو پاش کرد ، قورباغه له بشه.
روز کارگر وقتی استاد اومد سر کلاس ، همه به احترام پاشید و بگید معلم عزیز روزت مبارک!
دست یه نابینا رو که برای رفتن به آن طرف خیابون ایستاده رو بگیرید و به طرف جوی آب راهنماییش کنید، بعد همچین بینا میشه که بیا و ببین.
بجای پنیر پیتزا پلاستیک فشرده تو پیتزا بریزید و شاهد خوردن آن توسط عزیزانتان باشید.
کتاب جدید استادتون رو بزارید تو سبزی فروشی محله ی استادتون تا وقتی میره سبزی بگیره ، سبزی فروش از صفحات اون کتاب برای بسته بندی سبزی استادتون استفاده کنه.
وقتی استاد ادبیاتتون کلی در مورد رزم رستم و سهراب صحبت کرد ازش بپرسید : استاد ، ما بالاخره نفهمیدیم سهراب زن بود یا مرد؟!!
وقتی همسرتون رفت آرایشگاه و به موها و اَبروانشون صفا دادن و اومدن جلو شوما و گفتند عزیزم ببین تغییری کردم یا نه؟ کمی نیگاش کنید و بگید : باز که مثل همیشه گند زدی به قیافت.
· صبح جمعه ساعت 6 (البته وقتی مدارس بازه) بروید بالا سر داداشتون و شتابان تکونش بدید و بگید: پاشو پاشو مدرست دیر شد.
....
· وقتی که دوست باکلاستان جلو دخترهای دانشگاه کلاس گذاشت و شما و آن خانمهای باشخصیت رو به یه رستوران شیک دعوت کرد..هنگام خوردن ساندویچ ، ساندویچ رو یه جوری بجویید و جوری که همه دارن میبینند ، دستتون رو بکنید تو دهنتون و یواش بیرون بیارید و بگید اَه این پای موش تو ساندویچ چیکار میکرد؟؟؟
· وقتی که دختر همکلاسیتون اومد از دوستتون جزوه بگیره و اگه گفت آیا کامله و دوستتون هم پاسخ مثبت داد، شما بگید آره خیلی کامله ، من که خونده بودمش 8 شدم...!
 _________________ انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز " |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
[وضعيت كاربر:آفلاین] |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| nane_sakine85 از این تاپیک تشکر میکنم |
|
AREZO90
مدیر تالار ورزش

عضو شده در: 28 فروردین 1386

امتياز: 750
|
تاریخ: یکشنبه 4 شهریور 1386 - 01:16 عنوان: |
|
|
آبميوه صداتم ، چرخ کرده نگاتم ، قربون اون چشاتم ، کشته خندهاتم ، من مرده حياتم ، تا عمر دارم فداتم ، بعد از مرگم خاک پاتم ، تا هستي خاطرخاتم....
ننه جون همه رو میشه انجام داد ها ....ولی دلم برای نابینای سوخت...من جیگرشو ندارم ننه..
خووووووب ننه ایی هستی خووووب ...
 _________________ تا شقایق هست زندگی باید کرد .....................؟ |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
Kourosh
مدیر تالار فیلم و موسیقی

عضو شده در: 1 تیر 1385

امتياز: 2014
|
تاریخ: یکشنبه 4 شهریور 1386 - 06:49 عنوان: |
|
|
nane ey val daari vaarede goroohe maa mishi mano m-r v chantaaye dige hihihihihi
KHOSHEMAAN AAMAD BAAHAAL BOOD SAFAATOOO _________________
 |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
m-rashidi
كاربر نمونه

عضو شده در: 12 دی 1385
امتياز: 311
|
تاریخ: یکشنبه 4 شهریور 1386 - 12:14 عنوان: |
|
|
haji nane ba in senesh khobiat nadare biad to in goroh
onvaght javotara chi migan
vali ghashang bod nane jan ama chand ta noktash kam bod ke mishe badan behesh ezafe kard  _________________ m_r |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
m-rashidi
كاربر نمونه

|
تاریخ: یکشنبه 4 شهریور 1386 - 12:17 عنوان: |
|
|
haji nane ba in senesh khobiat nadare biad to in goroh
onvaght javotara chi migan
vali ghashang bod nane jan ama chand ta noktash kam bod ke mishe badan behesh ezafe kard  _________________ m_r |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
byrghdr
كاربر آشنا

عضو شده در: 20 تیر 1386

امتياز: 242
|
تاریخ: یکشنبه 4 شهریور 1386 - 16:16 عنوان: |
|
|
يكي ديگه از راهاشم اينه كه توي سلف دانشگاه يه عطسه جانانه به طرف ديگ غذا بكني و بعد برگردي به قيافه ي اونايي كه پشت سرت توي صفن نگاه كني
 _________________ مي خوام برم كه حتي نذارم يه نشون ميون اين آدم كوكيهاي بي نشون |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
nane_sakine85
مدیر تالار فرهنگ و ادب

|
تاریخ: یکشنبه 4 شهریور 1386 - 17:50 عنوان: |
|
|
وا mr جان مگه من پيرم فقط موهام سفيد قلبم عين دختره 13ساله است تازشم اگه با سن عضويت ميپزيرين حاجي كه 110سالشه منم مي خوام عضو شم ميبينين چه چيزا بلدم؟ رو سفيدتون ميكنماااااا مرسي آرزو جون و byrghdr  _________________ انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز " |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
m-rashidi
كاربر نمونه

|
تاریخ: سهشنبه 6 شهریور 1386 - 10:09 عنوان: |
|
|
nane jan sene haji ziad hast ama shoma ye kam bishtarid hodode 600 sal bozorgtari baraye hamine ke kar az ghalbe javon gozashte ama bazam ghadameton roye cheshme ma  _________________ m_r |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
m-rashidi
كاربر نمونه

|
تاریخ: سهشنبه 6 شهریور 1386 - 10:14 عنوان: |
|
|
byrghdr jan baraye self kare dige mikonan unam tamame pesara mishinan sare sandaliashon va baghie ke dokhtara mikhan beshinan ra khoreshte ghaza ra mirizan rosh ta lebasa kasif beshe ya nashinan
midonam kare pastie ama khodam kardam _________________ m_r |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
nane_sakine85
مدیر تالار فرهنگ و ادب

|
تاریخ: چهارشنبه 7 شهریور 1386 - 01:23 عنوان: |
|
|
mr_rashidi جون حاجي از من بزرگتره يه 10سال اون موهاش همش رنگ ميكنه كه جوون تر ديده شه گول موهاي رنگ كردش نخورين تو واقعا اين كارو كردي حقته به جاي پنير پيتزا پلاستيك بريزيم تو پيتزا بديم تو بخوري تا تو باشي دخترا رو اذيت نكني _________________ انديشيدن به پايان هر چيز شيريني حضورش را تلخ مي كند... بگذار پايان تو را غافلگير كند درست مانند آغاز " |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
byrghdr
كاربر آشنا

عضو شده در: 20 تیر 1386

امتياز: 242
|
تاریخ: چهارشنبه 7 شهریور 1386 - 15:43 عنوان: |
|
|
m-r عزيز با اين كار جنگ جهاني سوم هم راه مي افته و بعد از مدتي رئيس سلف اخراج يا عوض مي شه چون ماها ساكت نمي شينيم
تازه اون وقت بازم ضرر اصلي رو شماها مي كنيد كه بايد منت خانومارو براي شستن لباساتون بكشيد
راستي ننه حاجي كه موهاش ريخته چطوري رنگشون ميكنه ؟؟؟؟؟؟نكنه با كلاگيس مياد خدمت شما ....
واكنون يك توصيه جديد:
تاصبح جلوي تلويزيون برفك تماشا كنيد و تخمه بشكنيد....
 _________________ مي خوام برم كه حتي نذارم يه نشون ميون اين آدم كوكيهاي بي نشون |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
m-rashidi
كاربر نمونه

|
تاریخ: جمعه 9 شهریور 1386 - 10:20 عنوان: |
|
|
nane man sharmandeam va dige baraye sen hich bahsi nadaram
natije in karam in bod ke vasate self yek divar keshidan va dokhtara az oesara joda shodan _________________ m_r |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|