| مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی |
| نویسنده |
پیام |
keyvan
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385

امتياز: 1805
|
تاریخ: پنجشنبه 28 شهریور 1387 - 01:53 عنوان: HTC Touch HD جلوتر از iPhone |
|
|
بالاخره HTC گل سر سبد خود را رسما معرفي كرد.يك PDA بسيار عالي و استثنائي.اين سوگلي جديد HTC كهTouch HD نام دارد از يك نمايشگر TFT 2.8 اينچي با قابليت نمايش 65 هزار رنگ سود ميبرد.كه رزولوشن 480 در 800 پيكسل را براي مالك خود به امغان مي اورد.Touch HD همانند برادر كوچكتر خود HTC Touch Pro داراي 288 مگابايت رم است همچنين 512 مگابايت ROM نيز از ديگر مشخصات فوق العاده HTC Touch HD است و با اضافه شدن يك پروسسور Qualcomm MSM7201A 528 Mhz ميبينيم كه اين گوشي تا همينجا هم بي رقيب است.اما ماجرا همينجا تمام نميشود.دوربين اين PDA قدرتمند 5 MP با كانون اتوماتيك است.حافظه 512 MB همراه گوشي به نظر كم است اما نگران نباشيد چرا كه HTC Touch HD تا 32 GB حافظه ساپورت ميكند.
امكانات ارتباطي HTC Touch HD شامل پورت miniUSB و بلوتوث 2 به همراه پشتيباني از پروفايل لA2DP , WLAN , HSDPA 7.2 Mbps , EDGE Class 10, 236.8 kbps و GPRS CLASS10 ميباشد.
HTC Touch HD از Microsoft Windows Mobile 6.1 Professional استفاده كرده و باتري قوي آن گوشي را به مدت 450 ساعت Stand-by و 6 ساعت و نيم براي مكالملت روشن نگه ميدارد.
زمان ارائه رسمي گوشي و قيمت آن هنوز مشخص نيست.
 _________________ بركه بودم,دريا هستم.و اقيانوس خواهم شد...
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
| تشکرها از این تاپیک |
| keyvan از این تاپیک تشکر میکنم |
|
keyvan
مدیر تالار موبایل

|
تاریخ: پنجشنبه 28 شهریور 1387 - 02:01 عنوان: |
|
|
اينم چندتا عكس ديگه از همين گوشي بسيار زيبا...
 _________________ بركه بودم,دريا هستم.و اقيانوس خواهم شد...
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
keyvan
مدیر تالار موبایل

|
تاریخ: سهشنبه 14 آبان 1387 - 05:19 عنوان: |
|
|
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی GsmAria ، اپراتور Orange اعلام کرد که گوشی HTC Touch HD را از اوایل نوامبر بطور انحصای در شبکه خود عرضه می کند . گوشی Touch HD دارای قابلیت های چند رسانه ای است و در طراحی این گوشی عمدتا بر این ویژگی تاکید شده است .
صفحه نمایش لمسی WVGA آن دارای اندازه 3.8 اینچ است و تجربه خوبی را برای مشاهده فیلم ، استفاده از سرویس mobile TV کمپانی Orange و مرور در اینترنت در اختیار کاربران قرار می دهد. Touch HD به یک دوربین 5 مگاپیکسل با کانون اتوماتیک ، منوی سه بعدی ، سوکت استاندارد 3.5 میلیمتری ، کیفیت صوتی عالی و ... مجهز است. کمپانی Orange گوشی HTC Touch HD را تا سال 2009 با قرارداد 18 ماهه و قیمت 79.99 پوند به فروش می رساند. این گوشی از طریق فروشگاههای Orange و فروشگاه اینترنتی آن-لاین کمپانی عرضه می شود . _________________ بركه بودم,دريا هستم.و اقيانوس خواهم شد...
قوانين سايت |
|
| بازگشت به بالای صفحه |
|
|
|
|