کلوپ دوستان - هر روز متفاوت تر از همیشه: تالار گفتگو

تالارها :: مشاهده موضوع - تصاويري از شيطان پرستان!!
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست تالارها » گالری عکس

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
تصاويري از شيطان پرستان!! رفتن به صفحه قبلی  1, 2
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
apachi
معاونت کلوپ
معاونت کلوپ

عضو شده در: 3 شهریور 1385
iran.gif

امتياز: 321

پست تاریخ: چهار‌شنبه 24 مهر 1387 - 14:39    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام دوستان
صدف عزيز اينكه هر گروهی برای خودش عقايدی داره و عقايدش هم محترم هست حرفی توش نيست ولی اينكه گاهی اين عقايد ميتونن دردسرساز و حتی خطرناك باشند هم شكی توش نيست ( مثال همون عروسكی كه تبليغ اسلام ميكرد و ممنوع شد، آيا اون عروسك خطر عقايدی داره يا گروههای به قول تو معترض) اينكه تو ميگی ايرانيها كوركورانه پيروی ميكنند رو من به هيچ عنوان قبول ندارم حتی به جرات ميتونم بگم همين گروه معترض goth خودشون هم نميدونند به چی معترضند، اينكه كسی نسبت به بايد ها و نبايدها معترض باشه يعنی اينكه اون فرد نيبت به وجود قانون معترض هيت چون بخش عمده ای از اين بايدها و نبايدها رو قانون تشكيل ميده و بخشی رو هم عرف جامعه‌، و كسي هم كه به وجود قانون معترض هست يعنی اينكه اصولاا نميدونه چه ميكنه و فقط دوست داره معترض باشه ، حالا اگر اينها به يك بايد و نبايد به خصوصی معترض بودند مساله چيز ديگری بود....
اينكه آزاد هستند هر جور لباسی بپوشن حق رو به تو ميدم صدف جان ، ولی من اگر بخوام در مورد ايران و خودم بگم اينه كه بايد هميشه كمی هم به عرف جامعه توجه داشت البته اين نظر شخصی من هست(عرف جامعه همونی هست كه به عنوان مثال پري عزيز از ابرو برداشتن آقايان خوشش نمياد)
در مورد گروه شيطان پرستان من هم چيزهايی شنيدم و خوندم و حتی خوندم كه اين گروه كتابی دارند به نام "دی لو ملانيكو" كه معتقدند نوشته شيطان هست!!!!(البته كمی دور از ذهن به نظر مياد) و حتی خوندم "رومن پولانسكی" فيلم "ninth gate" رو بر اساس اين چيزها ساخته من خودم اين فيلم رو ديدم ، فيلم قشنگی هست و كل فيلم حول دی لو ملانيكو ميگرده.

Sadaf
مدیر تالار اخبار
مدیر تالار اخبار

عضو شده در: 1 تیر 1385
uk.gif

امتياز: 3969

پست تاریخ: چهار‌شنبه 24 مهر 1387 - 15:01    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

belakhare keshondamet inja ha lo0o0ol

mer30 az nazaret

man ham be farhange har jameie ehteram mizaram va sakht iman daram ke har jameie ye farhangio mipazire

vali sakht ba rade farhang ha dar keshvarhaye dige ke ba aghayedo va farhange ma mokhalefati dare mokhalefam

dar gharb hich moshkeli ba in afrad nadaran ,,in ham mitonana ghatel bashan vali vaghti dastgir mishan hich vaght elam nemikonan ke in gorohe bekhososs ghatli anjum dade motevajehe manzoram hasti???

har gheshri mitone ye ehstebahi bekone man be shakhse as type in afrad khosham nemiad vali 3 sale tamome poshte nimkate daneshgah hamclasie man boodan na man farghi bejoz zahereshoon ba baghye hamclasiam ba inha nadidam

raftare ostad ham bahashon mojazaye digaran nabood,,hala to iran ina bad hastan in moshkele on ghesmate koreye khakie man nemitonim hala har kodomo ke didim be ye cheshm negah konim

dar morede ghabolie shaitan ham hamashon injori nistan ghablan ham goftam to gorohe ina mosalmon masihi va baghye dinha hastan agar inaro ensan ghabol konid hameye adama ye dini daran ya nadarand ina ham adamand baba

man chad vaght pish ye barnameye az tv iran didam be esme shock dar morde gorohaye zirzamini va rap va shaitan parasti bood anghadr rahat inaro mikobid hata poshte sahne ahange rezaya bood,,mikhand hamonjori ke khodeshon dost nadaran be mardom tahmil konand man be onvane ye javoon ba in rade kamel asan ghabol nemikonam shayad bishtar ham beram tarafeshoon behtare ke bian began ina adamand lebaseshon in modelie be chi motaghedan dineshon chie

rade kamele har chizi ye khorde door az zehne ba inke bazam migam man khodam az modele ina khosham nemiad vali age az baghalam rad beshan ish nemigam

vahid to zabone mano khob mifahmi lo0ol
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]
apachi
معاونت کلوپ
معاونت کلوپ

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 24 مهر 1387 - 15:55    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

صدف ما زبون همديگر رو خوب ميفهمم ولی نميدونم چرا تا حالا تو بحثهامون به يك نقطه مشترك نميرسيم،‌ما ساعتها با هم بحث كرديم ولی هيچوقت به نقطه مشترك نرسيديم Twisted Evil Shocked
صدف فكر كنم منظور من رو نگرفتی ، من منظورم بد يا خوب بودن اينها نبود كما اينكه بهشون به عنوان انسان ارزش قايل هستم ولی ميگم اينها فقط دوست دارن معترض باشند و نميدونند به چه چيزی اعتراض ميكنند(منظور اين گروه به خصوص نيست منظورم گروههايی‌از اين قبيل هست) اينكه tv ايران در مورد اينها چي ميگه من نه چيزی از tv ايران ديدم و نه شنيدم ،‌ولی صدف كاش يكم واقع بينانه نسبت به مسايل برخورد كنی فكر كنم تبليغات غربی ها در مورد ايران‌(البته سو تبليغات) رو تو هم اثر گذاشتهVery Happy
به خدا اينجا انقدرها هم بد نيست و ما هم زياد امل نيستيم Very Happy
اينو گفتم چون احساس ميكنم تو يه جور بدبيني مزمن نسبت به ايران و ايرانی پيدا كردی و وقتی نسبت به ايرانی حرف ميزنی داری از موضع بالا حرف ميزنی ، من هم از خيلی مسايل اينجا راضی نيستم ولی بايد واقع بين بود ايران اونقدرها هم كه ميگن وضعيت بدی نداره اصلا به نظرم وضعيتش بد نيست ،‌ايرانی هم اونقدر آگاه شده كه ديگه كوركورانه تصميم نگيره كما اينكه قبلا هم ايرانی وضعيتش بهتر از خيلی ها بود
راستی صدف تا حالا شده يكی از دوستات برای مسافرت بياد ايران ،‌اگر اين اتفاق افتاد ازش نظرش رو در مورد ايران بپرس،‌من اين سوال رو از توريستهای زيادی پرسيدم ميدونی‌نقطه مشترك همه جوابها چی بود؟ " قبل از اومدن به ايران ميترسيديم بياييم ايران و اصلا تصور همچين كشور پيشرفته و امنی رو نداشتيم" صدف اين رو هم گفتم تا برسم به حرف كيوان كه ميگه خيلی از اينها سياست هستند ،‌ميبينی‌تبليغات عليه ايران بازی سياست هست ،‌ و اينجا هست كه من از اين وضعيت ناراحت ميشم چون نميتونيم يه برنامه درست برای مقابله با اين سوتبليغات پيدا كنيم .
راستی هانی به همه سلام برسون lo0o0o0o0o0ol

apachi
معاونت کلوپ
معاونت کلوپ

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 24 مهر 1387 - 16:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

راستی من منظورم از گروه شيطان پرستان اين گروه goth نبود، گفتم كه خوندم و شنيدم كه همچين گروههايی هم وجود داره
Sadaf
مدیر تالار اخبار
مدیر تالار اخبار

uk.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 24 مهر 1387 - 18:33    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

yadesh bekhair on rooza ke bahs mikardim yadete Sadl
بازگشت به بالای صفحه
Sadaf
مدیر تالار اخبار
مدیر تالار اخبار

uk.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 24 مهر 1387 - 18:37    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

belazminitor vahid age man az mohite iran khabri nadaram ke dorost migi va to akhbar didamo vali az kasaee ke iran ham mirano mian ham shenidam ba in ke 100% harfe onaro ro ham ghabol nadaram choon onaham migan onja jaye zendegi nist va faghat be dard tatilate 1 mahe mikhore ke beri kabab bokhorio fako familo bebini hich kodome ina ke man mishnasam hazer nemishan ye sarmaye gozari onja bokonan va migam heife iran in az in

vali ini ke bazie siasat taabir kardi ham daghighan eine hamonie ke u be man migi shomaha ham bekhatere zendegi modavem dar gharb ba akhbari ke az chapo rast miad ino migid

iman daram ye roozi be ye natijeie baham miresim man dige pir daram misham vahid lo0o0ol
بازگشت به بالای صفحه
divoneroozi
همکار افتخاری
همکار افتخاری

عضو شده در: 11 تیر 1385
blank.gif

امتياز: 4691

پست تاریخ: شنبه 27 مهر 1387 - 11:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

واااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااای کیوان
به جامعه دیونه ها توهین نکن خواهشا Very Happy

اینا که دیونه نیستند اینا روانی هستند .

با تشکر
دبیر کل حزب دیوانه های ایران شاخه سایت دوستان Arrow Mr. Green

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
رفتن به صفحه قبلی  1, 2
صفحه 2 از 2

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

Farsi theme project By : Mihanitc