کلوپ دوستان - هر روز متفاوت تر از همیشه: تالار گفتگو

تالارها :: مشاهده موضوع - آيا ميدانستيد...?
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست تالارها » دانستنیها

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
آيا ميدانستيد...?
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

عضو شده در: 3 شهریور 1385
iran.gif

امتياز: 1805

پست تاریخ: یکشنبه 3 شهریور 1387 - 08:14    عنوان:  آيا ميدانستيد...? پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آيا ميدانستيد كه نور خورشید فقط تا عمق 400 متری آب دریا نفوذ می کند.

آيا ميدانستيد كه امریکا تا 50 میلیون سال دیگر دو نیم خواهد شد.

آيا ميدانستيد كه عدد 2520 را می توان بر اعداد 1 تا10 تقسیم نمود بدون آنکه خارج قسمت کسری داشته باشد.

آيا ميدانستيد كه فشار در مرکز خورشید تقریبا 700 میلیون تن بر 452/6 سانتی مترمربع است.

آيا ميدانستيد كه طول عمر مردم سوئد و ژاپن از دیگر ملل جهان بیشتر است.

آيا ميدانستيد كه شیشه در ظاهر جامد به نظر می رسد ولی در واقع مایعی است که بسیار کند حرکت می کند.

آيا ميدانستيد كه داغ ترین نقطه کره زمین در دالول اتیوپی است. در این منطقه در یک روز عادی دمای هوا در سایه به 94 درجه فارنهایت می رسد.

آيا ميدانستيد كه آبشار آنجل در ونزوئل20 برابر بلندتر از ابشار نیاگارا است.

آيا ميدانستيد كه هر تکه کاغذ را نمی توان بیش از 9 بار تا کرد.

آيا ميدانستيد كه در هرم خئوپوس در مصر که 2600 سال قبل از میلاد ساخته شده است به اندازه ای سنگ به کار رفته که می توان با آن دیواری اجری به ارتفاع 50 سانتی متر در دور دنیا ساخت.

آيا ميدانستيد كه سرعت صوت در فولاد 14 بار سریعتر از سرعت آن در هواست.

آيا ميدانستيد كه وقتی مگس بر روی یک میله فولادی می نشیند میله فولادی به اندازه دو میلیونیم میلیمتر خم می شود.

آيا ميدانستيد كه هر سال از 600/557/31 ثانیه تشکیل شده است.

آيا ميدانستيد كه بزرگترین گل جهان فلوزیا نام دارد.

آيا ميدانستيد كه بیشترین ضربان قلب را قناری ها با1000بار در دقیقه و کمترین را فیل با 27 بار در دقیقه دارد.

آيا ميدانستيد كه اگر تمام رگ های خونی را در یک خط بگذاریم تقریبا 97000 کیلومتر می شود.

آيا ميدانستيد كه یک لیتر سرکه در زمستان سنگین تر از تابستان است.

آيا ميدانستيد كه 30 برابر مردمی که امروزه بر سطح زمین زندگی می کنند در زیر خاک مدفون شده اند.

آيا ميدانستيد كه نزدیکترین ستاره به زمین بعد از خورشید الفامنچوری است که فاصله ان تا زمین 3/4سال نوری است.

آيا ميدانستيد كه تنها حیوانی که نمی تواند شنا کند شتر است.

آيا ميدانستيد كه فلز اوسمیم سنگین ترین ماده روی زمین است.

آيا ميدانستيد كه ۶۰٪ از ماهواره های جهان نظامی و ۴۰٪ بقیه غیرنظامی است.

آيا ميدانستيد كه در هر ثانیه بیش از ۵۰۰۰ بیلیون بیلیون الکترون به صفحه تلویزیون بر خورد می کند و تصویری را که شما تماشا می کنید به وجود می اورد.

آيا ميدانستيد كه گزنه برای درمان رماتیسم، درد کمر در ناحیة دمبالچه، درد لگن خاصره (درد اعصاب کمر) و نیز درمان بیماری های مثانه، مجاری ادراری و کلیه بسیار مفید است.

آيا ميدانستيد كه شانس شبیه بودن دو اثر انگشت یک به ‫64 میلیارد است‌.‏

آيا ميدانستيد كه اگر امواج ماورای صوت را به قسمت محدودی از فضا که در ان گرد و غبار و یا ذرات دود سیگار موجود باشد بتابانیم این ذرات با سرعت رسوب می کنند.

آيا ميدانستيد كه ایا می دانستید درجه حرارت بالاترین قسمت یک شعله به 1540 درجه می رسد در حالی که پایین ترین قسمت ان فقط 300درجه حرارت دارد.

آيا ميدانستيد كه در تقسیمات لشگری به ده هزار سرباز، تومان گفته و فرمانده آن را امیر تومان می نامند.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
تشکرها از این تاپیک
keyvan از این تاپیک تشکر میکنم 
divoneroozi
همکار افتخاری
همکار افتخاری

عضو شده در: 11 تیر 1385
blank.gif

امتياز: 4691

پست تاریخ: دوشنبه 4 شهریور 1387 - 18:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

اين همه گفتي اما يه چيز رو نگفتي
اگه گفتي ؟
آيا مي‌دانستيد كه نسبت ديوانه هاي كل ايران بر عاقل هاي كل جهان برابر با نسبت عاقل هاي كل ايران بر ديوانه هاي كل جهان تقسيم بر دو در مخرج جزر 7 برا بر است

Embarassed Arrow Embarassed

خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی مشاهده وب سایت این کاربر [وضعيت كاربر:آفلاین]
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: شنبه 16 شهریور 1387 - 06:11    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آيا ميدانستي که تيز پروازترين حيوانات جهان پرندگانياند که �پرستوک� ناميده ميشوند. پرستوک دم خاردار که در آسيا زندگي ميکند ، قادر است با سرعتي بيش از صد و شصت کيلومتر در ساعت پرواز کند و با بالاترين ميزان سرعت يک قطار سريعالسير رقابت کند.
آيا ميدانستي که کره مريخ با سرعت 240 کيلومتر درساعت به دور خورشيد ميچرخد.
آيا ميدانستي کوچکترين سگ جهان ، دارکيده پيترزبورگ با 600 گرم وزن مي باشد.
آيا ميدانستي که پنگوئن نر در طول دو ماه محافظت از تنها تخم پگوئن ماده چيزي نمي خورد و چهل درصد وزن خود را از دست دهد.
آيا ميدانستي که روغن ساعت گرانبها ترين محصول نفت خام است.
آيا مي دانستي که اولين عمل جراحي ثبت شده در تاريخ پزشکي در.
سال 1136 ميلادي توسط جراح نظامي پادشاه انگلستان �ژرژ دوم� با موفقيت انجام شد.
آيا ميدانستي قلب گنجشک 100 بار در دقيقه مي زند، درضمن ميدانستي که گنجشکها روي زمين راه نمي روند بلکه مي پرند.
آيا ميدانستي که اگر يخهاي قطب جنوب آب شود، آب اقيانوسها 70 متر بالا ميايد و يک چهارم خشکيها زير آب ميرود.
آيا ميدانستي که همه سياره هاي منظومه شمسي از غرب به شرق ميچرخند به جز سياره ناهيد که از شرق به غرب ميچرخد.
آيا ميدانستي که مار ميتواند تا نيم ساعت بعد از قطع شدن سرش نيش بزند.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی ارسال email مشاهده وب سایت این کاربر شناسه عضویت در Yahoo Messenger [وضعيت كاربر:آفلاین]
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: یکشنبه 17 شهریور 1387 - 07:47    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آيا ميدانستي که هرچه از مرکز زمين فاصله بگيريم نيروي جاذبه کمتر مي شود، در نتيجه وزن کاهش مي يابد ، وزن فردي که در خط استوا ايستاده از وزن همين شخص در قطب شمال و جنوب کمتر است زيرا در خط استوا زمين بر آمده تر و در قطب هموارتر است. اين تفاوت وزن حدود پنج درصد است.
آيا ميدانستي که ظروف پلاستيکي تقريبا پنجاه هزار سال در برابر تجزيه و فساد مقاومند.
آيا ميدانستي که تقريبا 300 متر مکعب گاز هليم ميتواند يک انسان را از روي زمين بلند کند.
آيا ميدانستي در صورت نبودن غذا تمساح قوي همنوع ضعيفتر از خود را مي خورد.
آيا ميدانستي که کرمهاي ابريشم در پنجاه وشش روز هشتاد و شش هزار برابر خود غذا ميخورند. .

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: جمعه 22 شهریور 1387 - 08:00    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

• آيا ميدانستي اگر آب در دسترس راکن باشد تمام غذاها را ميشويد.
• آيا ميدانستي که در يک قطره آب يک ميليارد اتم وجود دارد.
• آيا ميدانستي که از بزاق يک نوع خفاش خون آشام داروي ساخته اند که جلوى سکته مغزى را ميگيرد.
• آيا ميدانستي که در سيبري هوا به حدي سرد است که بخار دهان انسان در هوا يخ ميزند و به زمين ميريزد.
• آيا ميدانستي که رکورد گرفتن انگور با دهان که از ارتفاعي معادل صد متر پرتاب شده بود توسط پل تاويلا اهل آمريکا در سال نود و يک ميلادى شکسته شد.
• آيا ميدانستي دلفينها و فيلها فقط 2 ساعت در شبانه روز مي خوابند .
• آيا مي دانيد بيشترين عمل جراحي انجام شده بر روي يک فرد مربوط به سربازي به نام «ليونزدويت» که در اثر انفجار مين مجروح شده بود ، و به تعداد 410 بار مي باشد.
• آيا ميدانستي که نور خورشيد فقط تا عمق 400 متري آب دريا نفوذ مي کند.
• آيا ميدانستي که حداکثر سرعت لاک پشت هاي غول پيکر چهار و نيم متر در دقيقه است که خرگوش اين فاصله را در کمتر از نيم ثانيه مي پيمايد.
• آيا ميدانستي که افراد با هوش ، روي و مس بيشتري در موهايشان دارند.
• آيا مي دانيد بزرگترين مار جهان ، 8 متر طول و 125 کيلوگرم وزن دارد.
• آيا ميدانستي که از هر 10 زن يک نفر در طول زندگيش به سرطان سينه مبتلا ميشود.
• آيا ميدانستي ساليانه 30000 نفر در اثر مار گزيدگي جان خود را از دست ميدهند.
• آيا ميدانستي که قدرت بينايي جغد هشتاد و دو برابر انسان است.
• آيا ميدانستي که عدسي چشم انسان در طول عمر او هميشه در حال رشد است.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: دوشنبه 25 شهریور 1387 - 14:13    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آيا ميدانستي امير کبير مطابق 19 ديماه سال 1230 خورشيدى در حمام باغ فين کاشان به دست حاجي علي خان مراغه اى اعتمادالسلطنه فراشباشي با زدن رگ گردن به قتل رسيد.
آيا ميدانستي که تلويزيون در حالت نيمه خاموش ، يعني خاموش کردن بطرق کنترول ، به اندازه يک لامپ 20 واتي برق مصرف ميکند.
آيا ميدانستي که خورشيد گرفتي نمي تواند بيش از 7 دقيقه و 31 ثانيه باشد.
آيا ميدانستي که مردها بطور متوسط در طول عمرشان 3500 ساعت صرف اصلاح صورتشان ميکنند يعني تقريبا" 145 روز.
آيا مي دانستي که روسيه نخستين کشوري بود که در جهان برابري مردان و زنان را اعلام کرد و خود را به سياستهايي که اين برابري را تامين کند متعهد ساخت.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 27 شهریور 1387 - 04:45    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آيا ميدانستي که هرچه از مرکز زمين فاصله بگيريم نيروي جاذبه کمتر مي شود، در نتيجه وزن کاهش مي يابد ، وزن فردي که در خط استوا ايستاده از وزن همين شخص در قطب شمال و جنوب کمتر است زيرا در خط استوا زمين بر آمده تر و در قطب هموارتر است. اين تفاوت وزن حدود پنج درصد است.
آيا ميدانستي که ظروف پلاستيکي تقريبا پنجاه هزار سال در برابر تجزيه و فساد مقاومند.
آيا ميدانستي که تقريبا 300 متر مکعب گاز هليم ميتواند يک انسان را از روي زمين بلند کند.
آيا ميدانستي در صورت نبودن غذا تمساح قوي همنوع ضعيفتر از خود را مي خورد.
آيا ميدانستي که کرمهاي ابريشم در پنجاه وشش روز هشتاد و شش هزار برابر خود غذا ميخورند. .

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: چهار‌شنبه 27 شهریور 1387 - 05:20    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

آيا ميدانستي روزانه در جهان يک ميليون زن حامله ميشود.
آيا مي دانستي که شمپانزه، اورانگوتان، گوريل، ميمون، سگ، گربه، راکون، خوک، فيل و اسب 10 تا از باهوشترين حيوانات هستند.
آيا مي دانستي وزن مغز گوريل 600 گرم است و مغز فيل يک هزارم وزن بدن اوست.
آيا مي دانستي که يک انسان بالغ و سالم در 24 ساعت حدود 5000 کلمه سخن مي گويد.
آيا مي دانستي که در هر 24 ساعت يک شخص بالغ تندرست و داراي وزن متوسط قلبش حدود 100000 بار ميزند.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: جمعه 5 مهر 1387 - 02:24    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من باور دارم ...
که دعوا و جرّ و بحث دو نفر با هم به معنى اين که آن‌ها همديگر را دوست ندارند نيست.
و دعوا نکردن دو نفر با هم نيز به معنى اين که آن‌ها همديگر را دوست دارند نمى‌باشد.

من باور دارم ...
که هر چقدر دوستمان خوب و صميمى باشد هر از گاهى باعث ناراحتى ما خواهد شد و ما بايد بدين خاطر او را ببخشيم.

من باور دارم ...
که دوستى واقعى به رشد خود ادامه خواهد داد حتى در دورترين فاصله‌ها. عشق واقعى نيز همين طور است.

من باور دارم ...
که ما مى‌توانيم در يک لحظه کارى کنيم که براى تمام عمر قلب ما را به درد آورد.

من باور دارم ...
که زمان زيادى طول مى‌کشد تا من همان آدم بشوم که مى‌خواهم.

من باور دارم ...
که هميشه بايد کسانى که صميمانه دوستشان دارم را با کلمات و عبارات زيبا و دوستانه ترک گويم زيرا ممکن است آخرين بارى باشد که آن‌ها را مى‌بينم.

من باور دارم ...
که ما مسئول کارهايى هستيم که انجام مى‌دهيم، صرفنظر از اين که چه احساسى داشته باشيم.

من باور دارم ...
که اگر من نگرش و طرز فکرم را کنترل نکنم،او مرا تحت کنترل خود درخواهد آورد.

من باور دارم ...
که قهرمان کسى است که کارى که بايد انجام گيرد را در زمانى که بايد انجام گيرد، انجام مى‌دهد، صرفنظر از پيامدهاى آن.

من باور دارم ...
که گاهى کسانى که انتظار داريم در مواقع پريشانى و درماندگى به ما ضربه بزنند، به کمک ما مى‌آيند و ما را نجات مى‌دهند.

من باور دارم ...
که گاهى هنگامى که عصبانى هستم حق دارم که عصبانى باشم امّا اين به من اين حق را نمى‌دهد که ظالم و بيرحم باشم.

من باور دارم ...
که بلوغ بيشتر به انواع تجربياتى که داشته‌ايم و آنچه از آن‌ها آموخته‌ايم بستگى دارد تا به اين که چند بار جشن تولد گرفته‌ايم.

من باور دارم ...
که هميشه کافى نيست که توسط ديگران بخشيده شويم، گاهى بايد ياد بگيريم که خودمان هم خودمان را ببخشيم.

من باور دارم ...
که صرفنظر از اين که چقدر دلمان شکسته باشد دنيا به خاطر غم و غصه ما از حرکت باز نخواهد ايستاد.

من باور دارم ...
که زمينه‌ها و شرايط خانوادگى و اجتماعى برآنچه که هستم تاثيرگذار بوده‌اند امّا من خودم مسئول آنچه که خواهم شد هستم.

من باور دارم ...
که نبايد خيلى براى کشف يک راز کند و کاو کنم، زيرا ممکن است براى هميشه زندگى مرا تغيير دهد.

من باور دارم ...
که دو نفر ممکن است دقيقاً به يک چيز نگاه کنند و دو چيز کاملاً متفاوت را ببينند.

من باور دارم ...
که زندگى ما ممکن است ظرف تنها چند ساعت توسط کسانى که حتى آن‌ها را نمى‌شناسيم تغيير يابد.

من باور دارم ...
که گواهى‌نامه‌ها و تقديرنامه‌هايى که بر روى ديوار نصب شده‌اند براى ما احترام و منزلت به ارمغان نخواهند آورد.

من باور دارم ...
که شما بايد اين متن را براى کسانى که بهشان باور داريد بفرستيد. مثل همين کارى که من کردم.

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
keyvan
مدیر تالار موبایل
مدیر تالار موبایل

iran.gif

پست تاریخ: پنج‌شنبه 25 مهر 1387 - 16:44    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

من باور دارم ...
که دعوا و جرّ و بحث دو نفر با هم به معنى اين که آن‌ها همديگر را دوست ندارند نيست.
و دعوا نکردن دو نفر با هم نيز به معنى اين که آن‌ها همديگر را دوست دارند نمى‌باشد.

من باور دارم ...
که هر چقدر دوستمان خوب و صميمى باشد هر از گاهى باعث ناراحتى ما خواهد شد و ما بايد بدين خاطر او را ببخشيم.

من باور دارم ...
که دوستى واقعى به رشد خود ادامه خواهد داد حتى در دورترين فاصله‌ها. عشق واقعى نيز همين طور است.

من باور دارم ...
که ما مى‌توانيم در يک لحظه کارى کنيم که براى تمام عمر قلب ما را به درد آورد.

من باور دارم ...
که زمان زيادى طول مى‌کشد تا من همان آدم بشوم که مى‌خواهم.

من باور دارم ...
که هميشه بايد کسانى که صميمانه دوستشان دارم را با کلمات و عبارات زيبا و دوستانه ترک گويم زيرا ممکن است آخرين بارى باشد که آن‌ها را مى‌بينم.

من باور دارم ...
که ما مسئول کارهايى هستيم که انجام مى‌دهيم، صرفنظر از اين که چه احساسى داشته باشيم.

من باور دارم ...
که اگر من نگرش و طرز فکرم را کنترل نکنم،او مرا تحت کنترل خود درخواهد آورد.

من باور دارم ...
که قهرمان کسى است که کارى که بايد انجام گيرد را در زمانى که بايد انجام گيرد، انجام مى‌دهد، صرفنظر از پيامدهاى آن.

من باور دارم ...
که گاهى کسانى که انتظار داريم در مواقع پريشانى و درماندگى به ما ضربه بزنند، به کمک ما مى‌آيند و ما را نجات مى‌دهند.

من باور دارم ...
که گاهى هنگامى که عصبانى هستم حق دارم که عصبانى باشم امّا اين به من اين حق را نمى‌دهد که ظالم و بيرحم باشم.

من باور دارم ...
که بلوغ بيشتر به انواع تجربياتى که داشته‌ايم و آنچه از آن‌ها آموخته‌ايم بستگى دارد تا به اين که چند بار جشن تولد گرفته‌ايم.

من باور دارم ...
که هميشه کافى نيست که توسط ديگران بخشيده شويم، گاهى بايد ياد بگيريم که خودمان هم خودمان را ببخشيم.

من باور دارم ...
که صرفنظر از اين که چقدر دلمان شکسته باشد دنيا به خاطر غم و غصه ما از حرکت باز نخواهد ايستاد.

من باور دارم ...
که زمينه‌ها و شرايط خانوادگى و اجتماعى برآنچه که هستم تاثيرگذار بوده‌اند امّا من خودم مسئول آنچه که خواهم شد هستم.

من باور دارم ...
که نبايد خيلى براى کشف يک راز کند و کاو کنم، زيرا ممکن است براى هميشه زندگى مرا تغيير دهد.

من باور دارم ...
که دو نفر ممکن است دقيقاً به يک چيز نگاه کنند و دو چيز کاملاً متفاوت را ببينند.

من باور دارم ...
که زندگى ما ممکن است ظرف تنها چند ساعت توسط کسانى که حتى آن‌ها را نمى‌شناسيم تغيير يابد.

من باور دارم ...
که گواهى‌نامه‌ها و تقديرنامه‌هايى که بر روى ديوار نصب شده‌اند براى ما احترام و منزلت به ارمغان نخواهند آورد.

من باور دارم ...
که کسانى که بيشتر از همه دوستشان دارم خيلى زود از دستم گرفته خواهند شد.

من باور دارم ...
«شادترين مردم لزوماً کسى که بهترين چيزها را دارد نيست
بلکه کسى است که از چيزهايى که دارد بهترين استفاده را مى‌کند.»

قوانين سايت
بازگشت به بالای صفحه
Sadaf
مدیر تالار اخبار
مدیر تالار اخبار

عضو شده در: 1 تیر 1385
uk.gif

امتياز: 3969

پست تاریخ: پنج‌شنبه 25 مهر 1387 - 18:15    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

mer30
بازگشت به بالای صفحه
خواندن مشخصات فردی ارسال پیام شخصی [وضعيت كاربر:آفلاین]

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

Farsi theme project By : Mihanitc