کلوپ دوستان - هر روز متفاوت تر از همیشه: تالار گفتگو

تالارها :: مشاهده موضوع - کتاب خاطرات پس از مرگ براس کوباس...
پرسشهای متداول
پرسشهای متداول
جستجو
جستجو
لیست اعضا
لیست اعضا
گروههای کاربران
گروههای کاربران
مدیران سایت
مدیران سایت
درجات
درجات
مشخصات فردی
مشخصات فردی
ورود
ورود
پیامهای خصوصی
پیامهای خصوصی
فهرست تالارها » ادبیات » معرفی کتاب

ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version
کتاب خاطرات پس از مرگ براس کوباس...
مشاهده موضوع قبلی :: مشاهده موضوع بعدی  
نویسنده پیام
nane_sakine85
مدیر تالار فرهنگ و ادب
مدیر تالار فرهنگ و ادب

عضو شده در: 18 بهمن 1385
blank.gif

امتياز: 11030

پست تاریخ: جمعه 31 خرداد 1387 - 21:30    عنوان:  کتاب خاطرات پس از مرگ براس کوباس.. پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

یکی از همکلاسیهام به من کتابی داد و توصیه کرد اون کتاب رو بخونم.
خاطرات پس از مرگ براس کوباس اثر ماشادو د آسیس
این کار باعث شد که من با یه نویسنده خوب و فقید برزیلی آشنا بشم. کتاب جالبی بود کتابخوانهای عزیز گروه اگه تونستید این کتاب رو پیدا کنید و بخونید. در ضن ترجمه این کتاب که توسط "عبدالله کوثری" به عنوان بهترین ترجمه کتابهای داستان خارجی در ایران در سال 1385 انتخاب شده است.

نگاهی به کتاب «خاطرات پس از مرگ براس کوباس»

آن گونه که «دن کیشوت» سنگ‌قبری طنزآمیز بر گور حماسه‌های قرون وسطایی بود. «ماشادو د آسیس» با «خاطرات پس از مرگ» پایان دوران رمانتیک را اعلام می‌کند. شاید در رمان با صحنه‌هایی رمانتیک روبه‌رو باشیم اما این نماها بیش از آن که عظمت عشق و طبیعت را بازتاب کنند به تمسخر آن می‌پردازند.
از نظر فرم نیز نویسنده به جای این که با یک فرم پیوسته سعی کند خواننده را در حس قرار دهد. سعی می‌کند با فاصله‌گذاری‌ها به‌جا خواننده را وارد متن خود نماید. او را در روایت شرکت دهد و يا حتی به اندیشه وادارد.
کتاب در اواخر قرن نوزده‌ام نوشته شده است و شگردهای ساختاری مورد استفاده نویسنده آنچنان برای خواننده قرن بیست و یکمی آشناست که این سوال را پیش می‌آورد آیا اصلاً می‌توان نوآوری کرد؟ شاید بد نباشد مروری به فصل 119 نوزده باشیم:
انسان دل‌درد دیگری را با شکیبایی بسیار تحمیل می‌کند.
ما زمان را می‌کشیم، زمان ما را به خاک می‌سپارد.
به خودت اعتقاد داشته باش اما همیشه اعتقاد به دیگران را رد نکن.
امتیاز بزرگ مرده بودن این است که اگر دهان نداری که بخندی، چشمی برای گریستن هم نداری.
ناراحت نشوید اگر محبت‌تان را با ناسپاسی جواب دادند. افتادن از رویا بهتر از افتادن از پنجره طبقه سوم است
.

[img]http://www.adinebook.com/images-1/images/products/9645881420.240.jpg?[/img]

تشکرها از این تاپیک
nane_sakine85 از این تاپیک تشکر میکنم 
tala
كاربر نمونه
كاربر نمونه

عضو شده در: 13 مرداد 1386

امتياز: 2716

پست تاریخ: سه‌شنبه 11 تیر 1387 - 11:48    عنوان:   پاسخگویی به این موضوع بهمراه نقل قول

سلام ننه سكينه جونم.دلم واسه نوشته هاي قشنگت تنگ شده بود.ممنون خيلي جالب بود اما يه سوال،واقعا چرا نويسنده هاي خوب گم شدن؟ من كه زياد اهل خوندن نيستم،البته هستما اما جووناي الان و كه ديدين بيشتر سراغ داستان هاي رمانتيك و عشقولانه و الكي پلكي ميرن،منم جزو اونا اما به حال خودم تاسف مي خورم كه وقتم و به خوندن اونا ميگذرونم.
بازم ممنونم

نمایش پستها:   
ارسال موضوع جدید   پاسخ دادن به این موضوع   تشکر کردن از تاپیک   Printer-friendly version تمام زمانها بر حسب GMT + 3.5 Hours می‌باشند
صفحه 1 از 1

پرش به:  
شما نمی توانید در این بخش موضوع جدید پست کنید
شما نمی توانید در این بخش به موضوعها پاسخ دهید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش ویرایش کنید
شما نمی توانید موضوع های خودتان را در این بخش حذف کنید
شما نمی توانید در این بخش رای دهید
شما نمیتوانید به نوشته های خود فایلی پیوست نمایید
شما نمیتوانید فایلهای پیوست این انجمن را دریافت نمایید

Farsi theme project By : Mihanitc